LoL Wsreborn için Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selamlar gençler ve genç kalanlar. Umarım hepinizin keyfi yerindedir.
Bazı discord sunucularında çeşitli scriptler için bypass satan elemanlarla karşılaştım. İddia ettiklerine göre sattıkları scriptin ban ihtimalini azaltıyormuş falan filan. Ultimate bypass varmış onu kullanınca neredeyse hiç ban yemiyormuşsun. Böyle bir yazılım cidden alışıyor mu? Elinde wsreborn için bypass olan var mı

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
wsrebornun kendi bypass sistemi var zaten. ama dediğin şey çok saçma olur dt bir scripti bypassla kurtaramazsın.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dostum o anca log temizlemeyle olacak şeydir adamların sattığıda büyük ihtimal buna benzer bir işlev yapıyor çalışmasıda mümkün her oyuna girdiğinde sc yi aktif ettiğinde log lara düşey bu yüzden ban yersin log temizlerse ban yeme ihtimalin çok azalır.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
wsborn ile zaten ban yemiyoruz o yüzden böyle birşeye ihtiyaç yok adminler iyi yapıyor scripti

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Wsreborn şuan ban atmıyor zaten extra bypass sistemine gerek yok

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Wsrebornda henüz ban yemedim bypass ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum oyun 3rd parti olarak algılamıyor zaten

Üye
2 HİZMET YILI
kanka öyle ama evade kapatabilirsiniz veya evade süresini geciktirin çok titriyor bazen hero

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
WSREBORN zaten kendi içinde bir bypass sistemine sahip değil mi? Ek olarak koruma almaya gerek olmadığını düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Forumda log temizlemeyi indirmiştim normalde handbot ile 2 3 maçta ban atıyordu log temizleyince 3 güne kadar oynadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...