- Moderatör
-
eklemeyi unuttum kalista da oyna bu arada yanına gidecek suplarda kai'sa ve samira için geçerli suplardırarkadaşlar WSreborn için 10 tane falan rahat taşıyabilecek çar önerir misiniz ? hem earlyde hem latede işlevli olan bir çar olursa iyi olur teşekkürler.
script için olsun lütfen
EDİT: yanında önerdiğiniz çar için iyi olan bir config atabilirseniz tadından yenmez
kesinlikle lulu twitch aga kesinliklearkadaşlar WSreborn için 10 tane falan rahat taşıyabilecek çar önerir misiniz ? hem earlyde hem latede işlevli olan bir çar olursa iyi olur teşekkürler.
script için olsun lütfen
EDİT: yanında önerdiğiniz çar için iyi olan bir config atabilirseniz tadından yenmez
Ben samirayı ve Kalistayı çok iyi buldum baya taşıdım alıştıktan sonra. Yorumlarım silinmiş ama tekrar onaylı üye olursam kullanacağım.arkadaşlar WSreborn için 10 tane falan rahat taşıyabilecek çar önerir misiniz ? hem earlyde hem latede işlevli olan bir çar olursa iyi olur teşekkürler.
script için olsun lütfen
SC'li yuumiye space tuşuna basacak bir şey koy kahvaltı et gel bir bakmışsın win almışsın
İralia xyak ve jakarkadaşlar WSreborn için 10 tane falan rahat taşıyabilecek çar önerir misiniz ? hem earlyde hem latede işlevli olan bir çar olursa iyi olur teşekkürler.
script için olsun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?