LoL wsreborn Üye sınıfı yükseltilecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
2 HİZMET YILI
LOL dword hack in üye sınıfı yükseltilecek mi yükseltilirse çok iyi olur en azından expert veya prime üye yapılabilir çünkü çok fazla kişi kullanıyor

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
Böyle bir şey söz konusu olacağı zaman bunun duyurusu yapılır hocam haklı olabilirsiniz fakat bu durum forumda ki spam oranlarını arttırıyor. Forum yetkilileri en iyisi neyse onu yapar zaten.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
konu actigin kategori de yanlis, oneriler kategorisi var. sadece hilenin ud durumu degil forumun genel kalitesi de dusunuluyor bu uyeliklerde. spamdan gecilmez forum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam böyle yapılırsa çok fazla spam mesaj atılır forumda kirlilik olabilir

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Lol script için bence yeterli bir seviye. Valorant hilesi ultradan üyeden düştü

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende geçen günlerde aynısını demiştim ancak ban durumunu etkilemiyormuş o yüzden problem yok.
Belki private hile çıkartabilirler daha üst üyelere özel de gerek yok.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bu nasıl bir yorum kasma şeklidir?
Bu yoruma kahkaha attım. Onun yanı sıra konuyla ilgili olarak hocam bir çok kişi lol sc için burada forumda takıldığını düşünüyorum expert olunca millet sadece spam yorum atacağını düşünüyorum. Forumda ki yetkili sayısı yeter mi tartışılır. Biliyorsunuz bir çok insan boş yorum atıyor ve hilelere ulaşmaya çalışıyor. Olay forumdan daha çok gideyimde hile kullanıyım tarzında oluyor.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu yoruma kahkaha attım. Onun yanı sıra konuyla ilgili olarak hocam bir çok kişi lol sc için burada forumda takıldığını düşünüyorum expert olunca millet sadece spam yorum atacağını düşünüyorum. Forumda ki yetkili sayısı yeter mi tartışılır. Biliyorsunuz bir çok insan boş yorum atıyor ve hilelere ulaşmaya çalışıyor. Olay forumdan daha çok gideyimde hile kullanıyım tarzında oluyor.
Katılıyorum. Yani üye sınırı yükseltilirse çoğu kişi spam mesaj atar ve gerçekten insanlara yardımcı olmaya çalışmaz (çünkü tek derdi mesaj kasmak).

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bu önceden yaşandı diye biliyorum sanki onaylı üyeden üst kategorideydi sc sonradan geri düşdü diye hatırlıyorum

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
@xShankS 'ın dediği gibi öyle birşey olduğu zaman duyurulur, Wsreborn'da şuan ban etkisi yok eğer çok ban vs. gibi olaylar olursa yöneticilerimiz bununla ilgili zaten güncellemeler yapıyor ve ilgileniyorlar. O yüzden üyelik sınıfı'nın yükseltilmesi biraz imkansız gibi, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...