Süper Üye
LOL dword hack in üye sınıfı yükseltilecek mi yükseltilirse çok iyi olur en azından expert veya prime üye yapılabilir çünkü çok fazla kişi kullanıyor
cok kisinin kullanması etkilemez mi yani ben cok kisi kullanırsa ban yiyen sayısı artar ve hile daha hızlı tespit edilir diye dusunmustum cunkuİyi de etkilemiyor ki ban durumunu xd
Hayır arttırmaz onaylı üyede kaç milyon kişi kullanıyor ban yemiyorsun kolay kolaycok kisinin kullanması etkilemez mi yani ben cok kisi kullanırsa ban yiyen sayısı artar ve hile daha hızlı tespit edilir diye dusunmustum cunku
Bu yoruma kahkaha attım. Onun yanı sıra konuyla ilgili olarak hocam bir çok kişi lol sc için burada forumda takıldığını düşünüyorum expert olunca millet sadece spam yorum atacağını düşünüyorum. Forumda ki yetkili sayısı yeter mi tartışılır. Biliyorsunuz bir çok insan boş yorum atıyor ve hilelere ulaşmaya çalışıyor. Olay forumdan daha çok gideyimde hile kullanıyım tarzında oluyor.bu nasıl bir yorum kasma şeklidir?
Katılıyorum. Yani üye sınırı yükseltilirse çoğu kişi spam mesaj atar ve gerçekten insanlara yardımcı olmaya çalışmaz (çünkü tek derdi mesaj kasmak).Bu yoruma kahkaha attım. Onun yanı sıra konuyla ilgili olarak hocam bir çok kişi lol sc için burada forumda takıldığını düşünüyorum expert olunca millet sadece spam yorum atacağını düşünüyorum. Forumda ki yetkili sayısı yeter mi tartışılır. Biliyorsunuz bir çok insan boş yorum atıyor ve hilelere ulaşmaya çalışıyor. Olay forumdan daha çok gideyimde hile kullanıyım tarzında oluyor.