10 Ağu 2023 #1 aftirmin yone falan oynuyom iste :o Seçkin Üye Katılım 27 Tem 2022 Mesajlar 395 Tepki puanı 37 Ödüller 4 Yaş 25 Sosyal 3 HİZMET YILI arkadaşlar xearth oynarken r yi çok kötü atıyor 1 canlı adam varken full canlı adama atıyor nasıl çözebilirim killsteal r falanda actım cözülmedi
arkadaşlar xearth oynarken r yi çok kötü atıyor 1 canlı adam varken full canlı adama atıyor nasıl çözebilirim killsteal r falanda actım cözülmedi
Çözüm #Adc Main 10 Ağu 2023 aftirmin' Alıntı: 1 canlı adma varken ful canlı adama atıyo Genişletmek için tıklayın ... Şimdi sen onu sol tık ile istediğin kişiye attırırsan ona atar yoksa random atar elbette
aftirmin' Alıntı: 1 canlı adma varken ful canlı adama atıyo Genişletmek için tıklayın ... Şimdi sen onu sol tık ile istediğin kişiye attırırsan ona atar yoksa random atar elbette
10 Ağu 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,550 Çözümler 1,053 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Yani nasıl kötü atıyor anlamadım gayet güzel atıyor xerath logic'inde Oyla 0 Olumsuz oyla
10 Ağu 2023 Konuyu başlatan #3 aftirmin yone falan oynuyom iste :o Seçkin Üye Katılım 27 Tem 2022 Mesajlar 395 Tepki puanı 37 Ödüller 4 Yaş 25 Sosyal 3 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Yani nasıl kötü atıyor anlamadım gayet güzel atıyor xerath logic'inde Genişletmek için tıklayın ... 1 canlı adma varken ful canlı adama atıyo Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Yani nasıl kötü atıyor anlamadım gayet güzel atıyor xerath logic'inde Genişletmek için tıklayın ... 1 canlı adma varken ful canlı adama atıyo
10 Ağu 2023 Moderatör #4 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,550 Çözümler 1,053 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI aftirmin' Alıntı: 1 canlı adma varken ful canlı adama atıyo Genişletmek için tıklayın ... Şimdi sen onu sol tık ile istediğin kişiye attırırsan ona atar yoksa random atar elbette Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
aftirmin' Alıntı: 1 canlı adma varken ful canlı adama atıyo Genişletmek için tıklayın ... Şimdi sen onu sol tık ile istediğin kişiye attırırsan ona atar yoksa random atar elbette
10 Ağu 2023 Konuyu başlatan #5 aftirmin yone falan oynuyom iste :o Seçkin Üye Katılım 27 Tem 2022 Mesajlar 395 Tepki puanı 37 Ödüller 4 Yaş 25 Sosyal 3 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Şimdi sen onu sol tık ile istediğin kişiye attırırsan ona atar yoksa random atar elbette Genişletmek için tıklayın ... tamamdır teşekkürler birde son birşey sorucam bu hud doğru gösteriyormu herşeyi flash sürelerini falan (biraz alakasız kb) Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Şimdi sen onu sol tık ile istediğin kişiye attırırsan ona atar yoksa random atar elbette Genişletmek için tıklayın ... tamamdır teşekkürler birde son birşey sorucam bu hud doğru gösteriyormu herşeyi flash sürelerini falan (biraz alakasız kb)
10 Ağu 2023 Moderatör #6 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,550 Çözümler 1,053 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI aftirmin' Alıntı: tamamdır teşekkürler birde son birşey sorucam bu hud doğru gösteriyormu herşeyi flash sürelerini falan (biraz alakasız kb) Genişletmek için tıklayın ... Evet gösteriyor Oyla 0 Olumsuz oyla
aftirmin' Alıntı: tamamdır teşekkürler birde son birşey sorucam bu hud doğru gösteriyormu herşeyi flash sürelerini falan (biraz alakasız kb) Genişletmek için tıklayın ... Evet gösteriyor