- Yasaklandı
-
Banlı Üye
sürekli c den yer gider dostum dllyi sil malware bytes tara temp prefetch sil hala 1 2 gb yer gidiyorsa temiz kurulum yap arkadaşı da replearkadaşlar trojanli dosya 50gb arttı benim disk durduk yere
Sırasıyla 100 50 50 100Renk ayarların aşırı göze hoş geldi dm den veyahutta burdan ayarlarını söyleyebilir misin ss de olur
Bana kalırsa kullanma riskliZoom hilesinden patlar mıyız?
zoom hack kullanma yemezsinban yer miyiz onu de
dediğim ayarları yapın ve fare yazılımınız varsa onu da bir kontrol edinbro fps drop yaratıyor anlamaldıgım bi şek,lde ?
hocam hileyi açıklamadaki gibi kuruyoum çalışmıyorLÜTFEN KONUYU DİKKATLİ VE İYİCENE OKUYUNUZ!!!!
Merhaba, sizlere bulmuş olduğum gayet safe bir güncel ve çalışan skin changer vereceğim.
Kurulum: Tek yapmanız gereken şey .dll dosyasını Riot Games klasörünün olduğu yere girip oradan '' C:\Riot Games\League of Legends\Game'' klasörünün içine atmaktır. Ondan sonra oyunu girip '' Insert '' tuşuna basarak menüyü kullanabilirsiniz.
- F7'ye basarsanız arayüz kapanır daha insert tuşu ile açamazsınız gir çık yapana kadar.
- Pgup Sonraki Skin
- PgDn Önceki Skin
+Zoom Hack Eklenmiş ( Bana kalırsa kullanmayın!!! )
Fps düşüşü yaşıyorsanız kara hızını sınırsız yapın ve karakter kalitesini en düşük yapın düzelecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 90370
Script ve Skinchanger açık fps bakın :')
Hile Detected olursa konuda belirtirim. Elimden geldiği kadar güncel tutmaya çalışacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 90371
En Son Sürüm %100 ÇALIŞIYOR
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
benimde öylehocam hileyi açıklamadaki gibi kuruyoum çalışmıyor
şuanda anlamsız birsekilde calısmıyor senlik bir sorun yokhocam hileyi açıklamadaki gibi kuruyoum çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?