Onaylı Üye
Vermiyor ama amazon prime alabilirsin 8 tl'ye 30 günlük xp takviyesi veriyor. Bir çok ekstra ödülde var.arkadaşlar lolde eskiden yeni çar açınca xp takviyesi veriyordu hala veriyor mu ?
ben çar açtım vermedi de ondan bilen biri varsa çok iyi olur.
her ay yenilendiğinde vermeye devam ediyor mu ?Vermiyor ama amazon prime alabilirsin 8 tl'ye 30 günlük xp takviyesi veriyor. Bir çok ekstra ödülde var.
Bu ay verilen xp takviyesi sonuncuydu daha olmayacak diye biliyorum.her ay yenilendiğinde vermeye devam ediyor mu ?
anladım teşekkürlerBu ay verilen xp takviyesi sonuncuydu daha olmayacak diye biliyorum.
iptal etmezsen devame der ama iptal etme hakkın var. Ben yeni aldım daha iptalini de yaptım. xp takviyesi lazım değildi de hero alcaktım rp lazımdıher ay yenilendiğinde vermeye devam ediyor mu ?
Hesabı yeni açtıysan eğer 7 günlük görevleri oluyor. 3. gününde 3 günlük xp takviyesi veriyor.arkadaşlar lolde eskiden yeni çar açınca xp takviyesi veriyordu hala veriyor mu ?
Amazon prime al ya en iyisi bence ayda 8 TL 650 RP ve 1 aylık Xp ni 2 katına çıkarıyorHesabı yeni açtıysan eğer 7 günlük görevleri oluyor. 3. gününde 3 günlük xp takviyesi veriyor.
kalıdırıldı malesef ama dediğin gibi eskiden veriyoduarkadaşlar lolde eskiden yeni çar açınca xp takviyesi veriyordu hala veriyor mu ?
Hocam konu açtım bununla ilgili 8 tl vermeye gerek yokmuş o ilk aydan sonra 8 liraymış. 1 ay ücretsiz deneme hakkın var. O haklada 30 günlük xp takviyesi ve bazı ödülleride alabiliyorsun. Ben ödüllerimi alıp iptal ettim. Tamamen bedava.arkadaşlar lolde eskiden yeni çar açınca xp takviyesi veriyordu hala veriyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?