Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
exe olarak forumda bir tane mevcut tek tıkla sana takımının rankını vs gösteriyor otomatik kabul etme vs de var ismi kbot.exe forumda paylaşıldıArkadaşlar merhaba,
Porofessor adlı uygulamayı biliyorsunuzdur. Ben bu uygulamaya benzer ancak sadece takımımızdakilerin istatistiklerini gösteren bir uygulama arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bilgisi olanlar yazsın lütfen
Ban riski var mıdır hocam onun?exe olarak forumda bir tane mevcut tek tıkla sana takımının rankını vs gösteriyor otomatik kabul etme vs de var ismi kbot.exe forumda paylaşıldı
Birazdan atayim hocam silmişim galibaBan riski var mıdır hocam onun?
Post automatically merged:
Blitz ve Senpai var 2 sinide öneririm onlara bakabilirsin.
Post automatically merged:
Baktım da forum da öyle bir exe dosyası bulamadım link atarsanız herkes için hayırlı olur.
Tamamdır bekliyorum.Birazdan atayim hocam silmişim galiba
Arkadaşlar merhaba,
Porofessor adlı uygulamayı biliyorsunuzdur. Ben bu uygulamaya benzer ancak sadece takımımızdakilerin istatistiklerini gösteren bir uygulama arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bilgisi olanlar yazsın lütfen
hocam pc bozuldu kbotext den suphelenıyorum o yuzden uzak kalırım tavsıye ıcın tesekkurlerexe olarak forumda bir tane mevcut tek tıkla sana takımının rankını vs gösteriyor otomatik kabul etme vs de var ismi kbot.exe forumda paylaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?