“İstikbal Göklerdedir “
Uzman Üye
bilmiyorum yakında öğrenicem ama oyun oynarken küfür etmiyorum genelde şimdi insanların hakkına girmeyeyimsc den mi ban yedin
2 hafta önce değil, geçen hafta salı-çarşamba günleri banwave geldi ve çoğu script platformu ban yedi. bir iki kişi açtırdığını iddia ediyor ancal 3. partinin acilmasi pek mumkun degil gibi.bilmiyorum yakında öğrenicem ama oyun oynarken küfür etmiyorum genelde şimdi insanların hakkına girmeyeyim
duyguların nedir hocam
g.o brom hile kullanmadıysan o hesapta ticketle açılır
Geçmiş olsun umarım geri açılır onca emek boşa gitti
reis zaten 2 haftada bir giriyodum keşke sataydım hesabı fulldu 126 köstüm vardı kısaca enayi gibi hissediyorum
hile yaptımda neden ban yediğimi anlamadım
Açıklama yapmadılar mı ban ile ilgili
hocam artık oynamayın be, sana bir işaret galiba boş ver
Banın açılmaz kanka ne yaparsan yap kanıtta şundan robot cevap veriyor
valla ben valodan ban yedim yayında idim ve hile hurda birşey yoktu ban yedim 6-7 ay sonra yeni hesap açtım 1 2 el atıyorum cıkıyorum, çunku riot kitlesi belli analar meze oluyor 10 yasındaki çocuk alttan gırıyor üsten çıkıyor buna da Riot'ta oyun diyorlarticket atdımda bot cevap verdi çözüldü yazıyo bilmiyorum belki cevap gelir
haklısın hocamda sigara gibi bırakmıyor insan sadece daha az zaman ayırıyorsun
valorant kitlesi çok bozuk şu aralar cs 2 çıkıcak diye csye başladım yemin ediyorum cs kitlesi mük arada maçlara hile geliyor oyundaki herkes reportluyo kickliyor felan mükvalla ben valodan ban yedim yayında idim ve hile hurda birşey yoktu ban yedim 6-7 ay sonra yeni hesap açtım 1 2 el atıyorum cıkıyorum, çunku riot kitlesi belli analar meze oluyor 10 yasındaki çocuk alttan gırıyor üsten çıkıyor buna da Riot'ta oyun diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?