LoL yavaş istemci sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gencler öncelikle selamun aleykum

Oyuna girerken maca baslarken, ana menüde bulunan "Oyna" tuşunun aktif hale gelmesini beklemekten gercekten gına geldi. İstemci cok yavaş calısıyor
ayrıca
her maca girmeden önce bir kere sunucu hatası veriyor ve yeniden baglanmak zorunda kalıyorum.
Bir fikri olan var mı acaba?
(internet bağlantım, margin degerlerim iyi ve 75 megabit download 8 megabit upload kullanıyorum iss netspeed)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Log dosyalarını temizleyerek bir miktar hızlandırabilirsin. League of Legends\Logs klasörünün içini temizleyip girersen biraz sana yardımı dokunacaktır.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
daha önce nasıldı bi sşl oyunu yeniden kur istersen bende de oluyodu bi zamanlar böyle düzeltirdim
hocam denemediğim yontem kalmadı, silip ssd ye kurdum düzelmedi. Eskiden böyle bir sorun yoktu daha sonradan olan birşey diyebilirim... :(
Post automatically merged:

Log dosyalarını temizleyerek bir miktar hızlandırabilirsin. League of Legends\Logs klasörünün içini temizleyip girersen biraz sana yardımı dokunacaktır.
evet dediğin yontemi de denedim zaten burada bir konu acmadan once ytden iyi bir arastırma yaptım fakat sonuc vermedi

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hocam denemediğim yontem kalmadı, silip ssd ye kurdum düzelmedi. Eskiden böyle bir sorun yoktu daha sonradan olan birşey diyebilirim... :(

evet dediğin yontemi de denedim zaten burada bir konu acmadan once ytden iyi bir arastırma yaptım fakat sonuc vermedi
Arkaplanda lol için kurduğun yardımcı programlar var mı, blitz, overwolf vb.. bunları tamamen kapatarak girmeyi dener misin genelde arkaplan programları da fazla yoruyor.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hayır hiçbirini kullanmıyorum hocam, yani pcde bir değişiklikte yapmadım ki değişiklikten sonra oldu böyle diyeyim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hayır hiçbirini kullanmıyorum hocam, yani pcde bir değişiklikte yapmadım ki değişiklikten sonra oldu böyle diyeyim.
Arkaplanda çalışan uygulamalarını görev yöneticisinden bir kontrol et, eğer gözüne takılan ram kullanımı yüksek olan ve aktif olarak kullanmadığın bir uygulama var ise onları kapatmayı dene, buda işe yaramazsa ki kendi bilgisayarım için söylüyorum benim firefox uygulamam oldukça yüksek sekme sayıları ile çalıştığı için mesela aşırı ram yemekte eğer hem oyunu hemde browserları açık tutuyor isen onları da kapatıp bir daha deneyebilirsin. Bunlar çözüm olmaz ise sağlam bir virüs programı ile tam tarama yapmanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
gencler öncelikle selamun aleykum

Oyuna girerken maca baslarken, ana menüde bulunan "Oyna" tuşunun aktif hale gelmesini beklemekten gercekten gına geldi. İstemci cok yavaş calısıyor
ayrıca
her maca girmeden önce bir kere sunucu hatası veriyor ve yeniden baglanmak zorunda kalıyorum.
Bir fikri olan var mı acaba?
(internet bağlantım, margin degerlerim iyi ve 75 megabit download 8 megabit upload kullanıyorum iss netspeed)
Bilgisayarını bı temizlettir format atabiliyor San format at masaüstü ise kasani temizlettir

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
riotun onarım servisi vardı onu yükle hataları düzelten bir şeydi knk sonra ticket at sürekli evde wifiye bağlanan başka birileri varsa sen oyundayken aşırı pingin oluyo birde habern olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bende de oyunda ani fps düşüşleri oluyor son zamanlar da 200-180 arası fps varken bir anda 10-20 fps e düşüyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sürekli güncelleme geliyor oyuna istemcinin yavaşlaması bu yüzdendir diye düşünüyorum ya sisteminin çok iyi olması lazım ya da buna katlanman gerek galiba benimde aynı şekilde çok yavaş istemcim

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sürekli güncelleme geliyor oyuna istemcinin yavaşlaması bu yüzdendir diye düşünüyorum ya sisteminin çok iyi olması lazım ya da buna katlanman gerek galiba benimde aynı şekilde çok yavaş istemcim
istemiciyi guncelleyerek daha iyi bir performans sunması gerekirken daha da beter ediyorkar :(

KNK PC FORMATLA OYUNU YENMIDEN YUKLE BENDEDE AYNI SIKINTI VARDI DUZELDI
son çare olacak gibi duruyor

Unlost bilgisayar hızlandırma :)
valla bilgisayarın özellikleri lole göre cok iyi 16 gb ram i5 10 nesil var

Bende de oyunda ani fps düşüşleri oluyor son zamanlar da 200-180 arası fps varken bir anda 10-20 fps e düşüyor
seninki cok farklı bir sorun kanka

riotun onarım servisi vardı onu yükle hataları düzelten bir şeydi knk sonra ticket at sürekli evde wifiye bağlanan başka birileri varsa sen oyundayken aşırı pingin oluyo birde habern olsun
aynen kanka hextech onarım programı yeni indirdim onı

modeme rest at olmasa kasayı formatla net düzelir
kanka modeme reset atma işi benim aklıma yattı az sonra reset atar tekrar denerim, paket kaybı olabilir :(

Launcher ayarlarından onu ayarlayabiliyorsun sanırım
launcherden pil tasarrufu falan var kurcaladım ama sonuc vermedi reis

Bilgisayarını bı temizlettir format atabiliyor San format at masaüstü ise kasani temizlettir
eğer internetimle alakalı bir sorun degilse değini yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...