ilk söylediğinde haklısın ban olması lazım ama bu oyun içi sohbet banı olmalı ben sırf bu yüzden 2 kez 14 gün ban yedim sırf oyunda küfür ettiğim içinküfürden ban yemek oyunun en saçma sistemidir. rahatsız oluyorsan muteni atar geçersin, ben sup oynamam diyip 2 top oynayan kişiyi raporlanabilecek bir kategori bile yok
3 tane hesabı permalatmış biri olarak küfür etmeye devam ediyorum. bir hesap 30 tl istediğin şampiyonları açıp dereceliye girebiliyorsun banın hiç bir caydırıcılığı yok olan kostümlere oluyor o kadar.ilk söylediğinde haklısın ban olması lazım ama bu oyun içi sohbet banı olmalı ben sırf bu yüzden 2 kez 14 gün ban yedim sırf oyunda küfür ettiğim içinyani hesabı oyundan uzaklaştırmak yerine oyun içinde kısıtlamaların olması yeterli bence caydırıcılık için hesap banı atmaları da var ama yine de çok abartı bence
yani adam o kadar oyunu oynamış 1 2 oyun cinnet geçirip küfür etti diye perma ban atmak çok saçma geliyor bana3 tane hesabı permalatmış biri olarak küfür etmeye devam ediyorum. bir hesap 30 tl istediğin şampiyonları açıp dereceliye girebiliyorsun banın hiç bir caydırıcılığı yok olan kostümlere oluyor o kadar.
lol gibi bir oyun için bu sistem en düşük sistem diyebiliriz daha güzelini bekliyoruzriot geçte olsa güzel özellik ekledi valorantta ki sistemi eklemişler gibi görünüyor çünkü ben bu gün 2 farklı hesapta oyun oynadım ve oyunda küfür ettim2 3 maç sonra rapordan dolayı ekranıma yazı geldi hesabınız işaretlendi devam ederseniz banlanabilirsiniz diye ve takdir seviyem geriledi sizce bu getirdikleri sistem yeterli olur mu ?
ben de bu sistemi beğendim bence biraz da olsa artık küfür edenlerin önüne geçilir diye düşünüyorum.riot geçte olsa güzel özellik ekledi valorantta ki sistemi eklemişler gibi görünüyor çünkü ben bu gün 2 farklı hesapta oyun oynadım ve oyunda küfür ettim2 3 maç sonra rapordan dolayı ekranıma yazı geldi hesabınız işaretlendi devam ederseniz banlanabilirsiniz diye ve takdir seviyem geriledi sizce bu getirdikleri sistem yeterli olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?