iyi olmuş hocam bilgilendirme için teşekkürler deneyen arkadaşlar yazsın bi pc ye format attiydim bugün bakalım ne sonuçlarArkadaşlar sanırım sorun düzeldi ama tam emin olamadığım için sizlerden de cevap almak için açıyorum konuyu. Antreman modunda denedim ve aa cancel muhabbeti olmadı gibi. Deneyen arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim ona göre mage oynamayı bırakıp seri winlere dönelim
Düzelmiş gibi.
düzelmiş sorun girebilirsiniz.
antrenman modunda her şey yolunda gözüküyordu emin olmak için insanların da deneyimlerini sordum amaç yanlış bilgi vermek değildi. yanlış anlaşıldım sanırımbişey düzeldiği yok arkadaşlar yalan bilgi vermeyin. ceza alırsınız.
normal oyunda denemeden yazmayın hocam bilgilendirme için açmışsınız ama tam emin olmadan açmayınantrenman modunda her şey yolunda gözüküyordu emin olmak için insanların da deneyimlerini sordum amaç yanlış bilgi vermek değildi. yanlış anlaşıldım sanırım
Konunun başında yazdığımı okudunuz mu acaba? Hiçbir zaman düzeldi, normal oyunda denedim yazmadım zaten. Antrenman modunda her şey yolunda gözüküyor normal oyunda durum nedir diye sormak için konu açtım, bilgilendirme için değil.normal oyunda denemeden yazmayın hocam bilgilendirme için açmışsınız ama tam emin olmadan açmayın
Ben bunu kastetmedim keşke ant modunde değilde normal oyunda yapıp yazsaydınız dedim hocam bu kadar yaniKonunun başında yazdığımı okudunuz mu acaba? Hiçbir zaman düzeldi, normal oyunda denedim yazmadım zaten. Antrenman modunda her şey yolunda gözüküyor normal oyunda durum nedir diye sormak için konu açtım, bilgilendirme için değil.
Dostum bende denedim fakat antreman modunda sıkıntı çıkmıyor , oyuna girdiğimde cancellayıyor .Arkadaşlar sanırım sorun düzeldi ama tam emin olamadığım için sizlerden de cevap almak için açıyorum konuyu. Antreman modunda denedim ve aa cancel muhabbeti olmadı gibi. Deneyen arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim ona göre mage oynamayı bırakıp seri winlere dönelim
hocam ben 1 fark görmedim oyunda gören arkadaş yazabilir mi ?Arkadaşlar sanırım sorun düzeldi ama tam emin olamadığım için sizlerden de cevap almak için açıyorum konuyu. Antreman modunda denedim ve aa cancel muhabbeti olmadı gibi. Deneyen arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim ona göre mage oynamayı bırakıp seri winlere dönelim
hocam denedim de aynı gibi? emin değilim aynıysa bile artık psikolojik olarak etkilendimArkadaşlar sanırım sorun düzeldi ama tam emin olamadığım için sizlerden de cevap almak için açıyorum konuyu. Antreman modunda denedim ve aa cancel muhabbeti olmadı gibi. Deneyen arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim ona göre mage oynamayı bırakıp seri winlere dönelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?