kankaScreen shot atarsan yardımcı olabilirim youtubeye yazarsan çözümünü bulabilirsin
tam onarım yaptım defalarca sil yüklede yaptım olmadıKankam büyük intmalle oyun dosyalarım bozulmuş lol ayarlarını açıp tamir ete bas düzelir
sslik bşy yok aslında sorun bu yutupda yok bole bi olay baktımScreen shot atarsan yardımcı olabilirim youtubeye yazarsan çözümünü bulabilirsin
aynen dostum bunu dene çözemezsen youtubeyede bakablirsin ben çok yaşamıştım eskiden youtubeden çözmüştümKankam büyük intmalle oyun dosyalarım bozulmuş lol ayarlarını açıp tamir ete bas düzelir
yok yutup da bulamadım çözümü herkes onarım yap die video cekmiş denedim olmuyoraynen dostum bunu dene çözemezsen youtubeyede bakablirsin ben çok yaşamıştım eskiden youtubeden çözmüştüm
Dedğimi denekanka
tam onarım yaptım defalarca sil yüklede yaptım olmadı
Post automatically merged:
sslik bşy yok aslında sorun bu yutupda yok bole bi olay baktım
Ekli dosyayı görüntüle 57096
Kankam oyunu silip yükleDedğim dene
evet silip yükledim gene düzelmedioyunu silip yükledin mi?
O zaman kanka fazla bi bilgim yok internetinde sourn ola bilirevet silip yükledim gene düzelmedi
dostum youtubede derin araştırırsan kesin bulursun bende yaşamıştım zamınındaevet silip yükledim gene düzelmedi
knka ping almıyorum bşy olmuyor olayı gerçekten anlamadım sinir bozuyor paket kaybı fln mı oluyor die müşteri hizmetlerini aradım bi sorun yok dedilerO zaman kanka fazla bi bilgim yok internetinde sourn ola bilir
Kanka hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım allah yardımcın olsunknka ping almıyorum bşy olmuyor olayı gerçekten anlamadım sinir bozuyor paket kaybı fln mı oluyor die müşteri hizmetlerini aradım bi sorun yok dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?