LoL Yuumi öğretici video

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar. Westte D4 Seviyelerine çıktım ve öğrendiklerimin birkaçını sizlerle de paylaşmak istiyorum. Bir kişiye bile bir bilgi öğretmek benim için çok değerli. Youtube'da Support için öğretici videolar çekeceğim. İlk olarak Yuumi ile başladım. Youtube'da daha yeni olduğum için ve maalesef çok fazla bilgim olmadığı için sizlere de danışmak istedim. Hem Youtube hem de LoL olarak. Videoda gördüğünüz hataları bana buradan forumdan veya discord üzerinden veyahut videonun yorumunda belirtirseniz çok memnun olurum.
DC: Umut#3338

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Aslında antrenman modunda anlatmaya başlamak yerine, bir oyuna girip karşındaki drafta göre anlatarak daha öğretici olur diye düşünüyorum. Hem karşındaki drafta göre anlatırken farklı draftlar hakkında da bilgi vererek daha fazla öğretici olur.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
video için teşekkürler başka hero da biliyorsan bu tarz videoların gelmesi iyi olur

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
reis ellerine saglk benm fkrim boyle videoların antraman modunda deilde gercek vs de gercekleştirmen çnkü rakibin oynayış tarzına gore gostermek daha mantıklı olabilir bazen agresif sup alıpta geri kalanlar oluyr durum degişiklk gosterebilir yani

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
eline sağlık en yakın zamanda bard bekliyorum
Elbette
Post automatically merged:

Aslında antrenman modunda anlatmaya başlamak yerine, bir oyuna girip karşındaki drafta göre anlatarak daha öğretici olur diye düşünüyorum. Hem karşındaki drafta göre anlatırken farklı draftlar hakkında da bilgi vererek daha fazla öğretici olur.
Bu şampiyonları öğreterek oynadığım Unranked To Master serisi yapacağım tabii ki başta Yuumi- Lulu - Janna olmak üzere ^^ O zaman draftlara göre öğretici çekebilirim teşekkür ederim yorumun için ^^

video için teşekkürler başka hero da biliyorsan bu tarz videoların gelmesi iyi olur
Tabii ki diğer şampiyonlar hakkında da bilgi vereceğim ^^

reis ellerine saglk benm fkrim boyle videoların antraman modunda deilde gercek vs de gercekleştirmen çnkü rakibin oynayış tarzına gore gostermek daha mantıklı olabilir bazen agresif sup alıpta geri kalanlar oluyr durum degişiklk gosterebilir yani
Verdiğin fikri dikkate alacağım dostum ^^

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bayağıdır böyle bir şeyin insanlara ulaşması beni çok mutlu etti :peepoCryv2:

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yaptığınız içerik için öncelikle teşekkür ederim fakat özel oyunda değilde dereceli maçlarda yapman duruma göre hareket etmen bize daha çok şey katar

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
anlatmayı unutmuşssun kovalama anında yuuminin q su deydiği rakibi yavaşlatıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
eline emeğine sağlık başarıların devamı

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
öğrenmeye gerek yok, adc ne bağla bi sigara yak arada e bas yeter :D

➽➽➽
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knk şöyle yeni başlayanlar içib önericegin bir karakter varmı yakın dövüşçü olmasın mümkünse support uzun menzilli olsun

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
oyunun en bozukk çarlarından support main olarak aşırı güçlü çar.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar. Westte D4 Seviyelerine çıktım ve öğrendiklerimin birkaçını sizlerle de paylaşmak istiyorum. Bir kişiye bile bir bilgi öğretmek benim için çok değerli. Youtube'da Support için öğretici videolar çekeceğim. İlk olarak Yuumi ile başladım. Youtube'da daha yeni olduğum için ve maalesef çok fazla bilgim olmadığı için sizlere de danışmak istedim. Hem Youtube hem de LoL olarak. Videoda gördüğünüz hataları bana buradan forumdan veya discord üzerinden veyahut videonun yorumunda belirtirseniz çok memnun olurum.
DC: Umut#3338

eyvallah dostum

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
teşekkür ederim bu videoyu arıyordum her yerde

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...