Uzman Üye
kanka piyasadan haberin yok sanırım 300 400 nereye gidiyor zümrütün hiçbir prestiji yok ki benim dia 2 hesabım 350ye zor gitti. zümrüt elo da stuck dolu bir elo ve zümrüt 1 falan da değil zümrüt 4 hesap, skin falan da yok ha bu arada 100 tlye bir tane hatay usülü zurna dürüm söyleniyor haberiniz olsunHocam 100 tl yazanlar abartmış, haberin olsun.
300-400 TL arasında gider. Şuan 100 tl ye bir yemek alınmıyor..
Hocam 100 tl ye dediğin hesaplar içinde 3 4 kostümlü olanlar 130k vlad + 20 kostüm var, piyasaya bakmanı öneririm 400 olmayabilir ama 300 e gider zorlarsa.kanka piyasadan haberin yok sanırım 300 400 nereye gidiyor zümrütün hiçbir prestiji yok ki benim dia 2 hesabım 350ye zor gitti. zümrüt elo da stuck dolu bir elo ve zümrüt 1 falan da değil zümrüt 4 hesap, skin falan da yok ha bu arada 100 tlye bir tane hatay usülü zurna dürüm söyleniyor haberiniz olsun
Şimdi hatay usülü dürüm siparis ediyorum buarada.kanka piyasadan haberin yok sanırım 300 400 nereye gidiyor zümrütün hiçbir prestiji yok ki benim dia 2 hesabım 350ye zor gitti. zümrüt elo da stuck dolu bir elo ve zümrüt 1 falan da değil zümrüt 4 hesap, skin falan da yok ha bu arada 100 tlye bir tane hatay usülü zurna dürüm söyleniyor haberiniz olsun
en az 300 ü var zaten bencede onları pek takmadımHocam 100 tl yazanlar abartmış, haberin olsun.
300-400 TL arasında gider. Şuan 100 tl ye bir yemek alınmıyor..
bencede banada öyle geldimax 600 min 400 kostüm yok ama rank var
En baba 400 eder ya 600 falan etmez amaen az 300 ü var zaten bencede onları pek takmadım
bencede banada öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?