yada direkt dövKardeşinizin oyun oynamasını tamamen yasaklamak yerine, belirli kurallar ve sınırlar belirleyebilirsiniz. Örneğin, haftada belirli bir saat oyun oynamasına izin vermek gibi. Ayrıca, sadece yaşına uygun oyunlar oynamasını sağlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra, oyun oynarken arada molalar vermesini ve diğer aktivitelere zaman ayırmasını teşvik edebilirsiniz.
Aphelios al de çok iyi karakter de kendisi oynamak istemez zatenKüçük kardeşim (11) tutturdu lole başlayacağım diye nasıl bu fikrinden vazgeçirebilirim ya
1 2 maç ranked attır görsün tiperi kendine bi küfür edilsin gerisini zaten halledersinKüçük kardeşim (11) tutturdu lole başlayacağım diye nasıl bu fikrinden vazgeçirebilirim yardım
Tr simülasyonu bi 800k daha kazandıYasuo ver doğal ortamında takılsın çokta umursama
asldkjhasjdhasjdklş Çok doğru tespitTr simülasyonu bi 800k daha kazandı
iki üç hafta tr serverinde oynat, vazgeçmezse zaten kardeşlikten falan reddet. Ben mesela vazgeçmedim. Malım çünkü.Küçük kardeşim (11) tutturdu lole başlayacağım diye nasıl bu fikrinden vazgeçirebilirim yardım
Dersini alması için karanlık bir kümese at ve kapıyı üstüne kilitle ardından döngü biçiminde yasuo hasagi sesi aç ve 3 gün boyunca aç susuz bir şekilde beklet. İşe yaramaz ve League Of Legends oynamaya başlarsa lütfen yasuo ve shaco dan uzak tutKüçük kardeşim (11) tutturdu lole başlayacağım diye nasıl bu fikrinden vazgeçirebilirim yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?