LoL'da scriptle hesap kasıp satsam nasıl olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
level botları bile ban yediriyor bu dönemde ki ban yedirmeyen script ile hesap kasıp satarsan bile bunu belirtmen lazım alıcıya yoksa çok büyük hak yemiş olursun

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hesap satışı legal değil. Scriptle hesabı kasıp satman mümkün değil. Ya 1 maçta plat olup satacaksın yada kendin kasıp satacaksın. Scriptle çok oyun atmak direk banlatıyor ilk 10 oyunda güzel bir lige yerleşemezsen zorlama diğer hesaba geç. Ayrıca 30lvl yapıp satmak istiyorsan Script kullanmak yerine XPBot kullanmanı öneririm. 3 Yıldır kullanıyorum ve ban yemedim tonlarcada hesap sattım. Ancak link paylaşmakk yasak bu yüzden sana veremeyeceğim :D

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende plata kdr kastım ban yemedi hala biraz şans bide kulandıgın scye baglı bişey

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ban wave bu kadar sık değilken zamanında forumdan çok kişiyle duo girip 1 haftada 30dan diaya çıkartıp 50 euroya satıyorduk. Şu an an dalgası sıkıntı :D

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aynı şeyi ben de düşündüm araştırdım hesap satış siteleri var eğer sattığınız hesap ban yerse sorumluluk satıcıya aitmiş satın alan kişi sattığınız hesaba para yatırırsa masraflarını siz karşılarsınız ban yerse. beni nasıl bulur diye düşünebilirsin lol hesap satım sitelerinde tc no yaş vb kimlik bilgileri istenir o yüzden kaçış şansınız da yok riskli işler

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
o biraz mantıksız neden biliyomusun adama verdikten sonra adamda banlatmış olabilir ztn neden ban yedigini atmıyo riot hileden fln diyo ne kadar istesende vermiyo bu durumdada kendide yapmış olabilir kanıtlıyamaz yani bi sıkntı cıkmaz

Hatasız kul olmaz
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aga satarsında 2 3 gün sonra ban yiyebilir hesap

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynı şeyi ben de düşündüm araştırdım hesap satış siteleri var eğer sattığınız hesap ban yerse sorumluluk satıcıya aitmiş satın alan kişi sattığınız hesaba para yatırırsa masraflarını siz karşılarsınız ban yerse. beni nasıl bulur diye düşünebilirsin lol hesap satım sitelerinde tc no yaş vb kimlik bilgileri istenir o yüzden kaçış şansınız da yok riskli işler
1 AY TAAHHÜT VAR HOCAM 1 AY İÇİNDE CHARGEBACK BİLDİRİMİ GELMEZSE O DEDİKLERİNDEN HİÇBİRİSİ GEÇERLİ OLMUYOR BU ARADA.

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
yaklaşık 3 4 gündür ban yemiyorum sıfırdan açtığım hesap 21 level oldu (evade açıyorum)

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sen burda harcanıyorsun kınık git nasada calış!!
aramızda bir beyin varmışda haberimiz yokmuş

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
level kasma botları vardı ücretsiz bir şekilde bulabilirsin hala varsa tabii.Bu botlar yapay zekaya karşı maç girip kafasına göre oynuyor ama rahat ol her türlü diğerleri maçı bitiriyor.Daha sonra bot kendi kendine yeni maç giriyor ve bunu tekrarlıyor.Bu şekilde çok hesap satmıştım geri dönüş yapıp ban yedi diyen olmadı.
Post automatically merged:

level kasma botları vardı ücretsiz bir şekilde bulabilirsin hala varsa tabii.Bu botlar yapay zekaya karşı maç girip kafasına göre oynuyor ama rahat ol her türlü diğerleri maçı bitiriyor.Daha sonra bot kendi kendine yeni maç giriyor ve bunu tekrarlıyor.Bu şekilde çok hesap satmıştım geri dönüş yapıp ban yedi diyen olmadı.
scriptle rank kasıcam diyorsan da,sanmıyorum 4-5 maça perma ban yersin gibi.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bencede sc saglamsa yaparsın proglem çıkkmaz hatta 30 level hesapları plata çıkarıp satan cok kişi var

Chelsea
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
30 level yapana kadar askıya alınır kankam

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hesap satmak yerine duo boosting yapabilirsin. Senin hesabının ban yemesi yanındakine yedirmeyeceği için rahatça kasarsınız parasını da alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...