Öylede input lagdan oyun oynanmazam ekran yerine çerçevesiz ayarını seçebilirsiniz.
Ryzen 5 4600H acer nitro 5, an 515-44 modeliişlemcin nedir acaba?
1 hafta once sıfırladım ve herşeyi tekrar yukledim. olay devam ediyorbütün driverlarını silip temiz kurulum yapabilirsin.
ama laptop buBence bu ekran hatası, monitörü değiştirmeyi deneyebilirsin
hayır denedim bunu, mevzu bu değil gibi gözüküyoroyunu sil tekar yükledim oldu benimki
windows tuşu + D dener misin aynı ekranla mı karşılaşıyorsunRyzen 5 4600H acer nitro 5, an 515-44 modeli
1 hafta once sıfırladım ve herşeyi tekrar yukledim. olay devam ediyor
sürücüler güncel, oyunu çalıştıran ekran kartı ama alttab yaptıgımda ana ekranı grafik kartı kontrol ediyor. ana ekranı 1650'ye bağladığımda ise pek bir değişiklik olmuyor
ama laptop bu, sırf bunun için masraf ödenir mi ?
hayır denedim bunu, mevzu bu değil gibi gözüküyor
ekran pıt pıt yapıyor .d bildirim falan çıkmıyor. aynı ekran evetwindows tuşu + D dener misin aynı ekranla mı karşılaşıyorsun
kendin mi kurdun işletim sistemini yoksa nitro 5 recovery si mi kujllandın. şu yüzden soruyorum ben sürücülerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ya chipset sürücüsü intel grafik sürücüsü yada nvidia 1650 sürücüsü.ekran pıt pıt yapıyor .d bildirim falan çıkmıyor. aynı ekran evet
çözünürlükle bir bağlantısı olamazçözünürlüğünle alakalıdır masaüstü çözünürlüğünle aynı yap oyununkini sorun kalmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?