güncellemelerden kaynaklanıyor kankaArkadaslar uzun suredir lolde hic skintim yoktu ancak son zamanlarda alt + tab yaptigimda fps dusuyor cerceve moduna alip tekrar eski haline getirmem gerekiyor bunun sebebi ne olabilir acaba surekli oluyor bu ben 2. ekrandanda video vesayre izleyen biriyim e surekli alt + tab atiyorum bu yuzden acaba oyun icerisinde bir ayari mi kapattim diyecegim ayarlariyla hic oynamadim. önerisi veya cözumu olan var ise yazarsa cok sevinirim.
her oyundakı gibi güncelleme ile kasmalar meydana geliyor artık alıştık bu duruma genellıkle coğunluk olarak güncelleme ile kaynaklıArkadaslar uzun suredir lolde hic skintim yoktu ancak son zamanlarda alt + tab yaptigimda fps dusuyor cerceve moduna alip tekrar eski haline getirmem gerekiyor bunun sebebi ne olabilir acaba surekli oluyor bu ben 2. ekrandanda video vesayre izleyen biriyim e surekli alt + tab atiyorum bu yuzden acaba oyun icerisinde bir ayari mi kapattim diyecegim ayarlariyla hic oynamadim. önerisi veya cözumu olan var ise yazarsa cok sevinirim.
Yaksa görüntü bile vermez diye biliyorumekran kartını yakmış olabilrmsin ?
sebebini bilmiyorum ama bende de oluyorArkadaslar uzun suredir lolde hic skintim yoktu ancak son zamanlarda alt + tab yaptigimda fps dusuyor cerceve moduna alip tekrar eski haline getirmem gerekiyor bunun sebebi ne olabilir acaba surekli oluyor bu ben 2. ekrandanda video vesayre izleyen biriyim e surekli alt + tab atiyorum bu yuzden acaba oyun icerisinde bir ayari mi kapattim diyecegim ayarlariyla hic oynamadim. önerisi veya cözumu olan var ise yazarsa cok sevinirim.
ekran karti guncel kanka neden olabilir ?ekran karti kankam
ins öyledir kanka yagüncellemelerden kaynaklanıyor kanka
i did it but its not helpingTry formatting your computer
evet sadece alt+tab yapinca oluyorsadece alt tab yapınca mı oluyo anlamadım valla
16 gb ram 1tb m2ssd var reis arka planda sadece blitz ve genelde discord acik oluyor ekstradan.Reis bellek yetersizliği olabilir kullandığın tarayıcıda etkiler arkaplanda kullanmadığın uygulamaları kapatmanı tavsiye ederim.
2 ay önce aldim kanka ekran kartini yeni yani yanmis olsa diger oyunlarda da yapmaz mi ?ekran kartını yakmış olabilrmsin ?
insallah guncellemedendir.her oyundakı gibi güncelleme ile kasmalar meydana geliyor artık alıştık bu duruma genellıkle coğunluk olarak güncelleme ile kaynaklı
16gb ram yeterli diye dusunuyorum format cok denedim ama yeni ram denemedim.ram al ve format at duzelır dıye dusunuyorum
bende öyle dusundum ilk zamanlar da can skyor son zamanlardaGüncelleme diye düşünüyorum
ekran karti guncel arkadaki uygulamalar extra olanlar kapali gizli sekme uygulamalarini anlamadimekran kartı-arkadaacılın uyg-gizli sekme lerde uygulamaların cokluğu gibi şiyle knk
bende öyle biliyorumYaksa görüntü bile vermez diye biliyorum
+1kanka güncellemelerle alakalı diye düşünüyorum
sadece lolde olmasi garipsebebini bilmiyorum ama bende de oluyor
deniyecegim.2. ekrandan kaynaklı olabilir önbelleği kullandığı için oyuna girdiğin de hiç bakma bence
guncelekran kartini ve diger driverlari güncellemeyi deneyebilirsin
guncel aynen sadece lolde yapiyor.ekran kartını güncellemeyi deneyebilirsin, bir çok sebebi olabilir sadece lol de mi öyle ?
amd ryzen 5 1600 + geeforce gtx 306ti , samsung evo 1tb m2ssd ramlerim 3200 mhz 8*2sistem bilgilerini ayrıntılı verirsen belki yardımcı olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?