MerhabalarFighta giriyorum yada minion alma tuşuna basıyorum bir anda anlık fps drop yiyorum ve oyun gidiyor fightta çok kişi geldiğinde fps düşüyor ve saldırıyım diyene kadar zaten yine donuyor öldüğümü de göremiyorum duom söylüyor öldün diye yani ne yapabilirim buna bir çözüm bulursanız çok sevinirim.
ayarlardan kaliteyi düşür ya da gölgelendirme falan var onları kapaKostümlü şampionlar geliyor ama onları kostümlerini resetliyorum işte yine fps drop yiyorum birşey değişmiyor yani
scriptsel sorun gayet normal. pcen kötüyse zaten fps 30 40a kadar düsüyorFighta giriyorum yada minion alma tuşuna basıyorum bir anda anlık fps drop yiyorum ve oyun gidiyor fightta çok kişi geldiğinde fps düşüyor ve saldırıyım diyene kadar zaten yine donuyor öldüğümü de göremiyorum duom söylüyor öldün diye yani ne yapabilirim buna bir çözüm bulursanız çok sevinirim.
MerhabalarFighta giriyorum yada minion alma tuşuna basıyorum bir anda anlık fps drop yiyorum ve oyun gidiyor fightta çok kişi geldiğinde fps düşüyor ve saldırıyım diyene kadar zaten yine donuyor öldüğümü de göremiyorum duom söylüyor öldün diye yani ne yapabilirim buna bir çözüm bulursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?