29 Nis 2021 #21 trates01 T Seçkin Üye Katılım 24 Eyl 2020 Mesajlar 317 Çözümler 2 Tepki puanı 19 Ödüller 2 5 HİZMET YILI Beyler ben para yatırdım baya parayı yatırdım 5 gün sonra ban yedim sebebi bile yok
29 Nis 2021 Konuyu başlatan #22 asdkmasld Uzman Üye Katılım 23 Haz 2020 Mesajlar 201 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 5 Yaş 26 Sosyal 5 HİZMET YILI trates01' Alıntı: Beyler ben para yatırdım baya parayı yatırdım 5 gün sonra ban yedim sebebi bile yok Genişletmek için tıklayın ... yama geldikden sonra oyun girdisen belki ondandır ben yama geldkden sonra 2 maç girdim direk ban yedim
trates01' Alıntı: Beyler ben para yatırdım baya parayı yatırdım 5 gün sonra ban yedim sebebi bile yok Genişletmek için tıklayın ... yama geldikden sonra oyun girdisen belki ondandır ben yama geldkden sonra 2 maç girdim direk ban yedim
29 Nis 2021 #23 trates01 T Seçkin Üye Katılım 24 Eyl 2020 Mesajlar 317 Çözümler 2 Tepki puanı 19 Ödüller 2 5 HİZMET YILI asdkmasld' Alıntı: yama geldikden sonra oyun girdisen belki ondandır ben yama geldkden sonra 2 maç girdim direk ban yedim Genişletmek için tıklayın ... Para yaptırmanın mantığı yok desteğe o kadar yazdım geri dönüş bile yapmadı neden banlandığımı bile söylemediler ilgi alaka sıfır
asdkmasld' Alıntı: yama geldikden sonra oyun girdisen belki ondandır ben yama geldkden sonra 2 maç girdim direk ban yedim Genişletmek için tıklayın ... Para yaptırmanın mantığı yok desteğe o kadar yazdım geri dönüş bile yapmadı neden banlandığımı bile söylemediler ilgi alaka sıfır
29 Nis 2021 Konuyu başlatan #24 asdkmasld Uzman Üye Katılım 23 Haz 2020 Mesajlar 201 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 5 Yaş 26 Sosyal 5 HİZMET YILI trates01' Alıntı: Para yaptırmanın mantığı yok desteğe o kadar yazdım geri dönüş bile yapmadı neden banlandığımı bile söylemediler ilgi alaka sıfır Genişletmek için tıklayın ... yazcakları şeyi sana kıcası söyleyim yeni bi hesap açıp vadiye geri dönebilirsin dicekler bende dia hesap ban yiyince yazmıştım
trates01' Alıntı: Para yaptırmanın mantığı yok desteğe o kadar yazdım geri dönüş bile yapmadı neden banlandığımı bile söylemediler ilgi alaka sıfır Genişletmek için tıklayın ... yazcakları şeyi sana kıcası söyleyim yeni bi hesap açıp vadiye geri dönebilirsin dicekler bende dia hesap ban yiyince yazmıştım
29 Nis 2021 #25 SSancaKK Süper Üye Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 666 Çözümler 1 Tepki puanı 37 Ödüller 10 Yaş 27 10 HİZMET YILI lol support en erken 26 saat sonra cevap veriyo sanırım biraz bilet atıp denemiştim sitelerinde yoğunluk var diye mesaj yazıyor
lol support en erken 26 saat sonra cevap veriyo sanırım biraz bilet atıp denemiştim sitelerinde yoğunluk var diye mesaj yazıyor