Selam. LoL'de Duo girdiğim bir arkadaşım banlandı ama script kullanmadı ana hesabında. Neden banlanmış olabilir? Ban durumunda 3. parti yazılımı diyor ama hep ben kullandım. O sadece 5-6 maç başka bir hesapta kullandı, böyle bir şey mümkün mü?
hile kullanmadıysa skin changer tarzında bişey kullanmış olabilir, ortada 3. part bi yazılım kullanıdlığı ortada. Arkadaşın bir program kullanmış bilgin olsun.
şimdi şöyle açıklayayım sana; bilgisayarında hile var ama oyuna inject etmedın ban hiçbir şekilde yemezsın,arkadaşın ya hile inject etti yada 3.parti bir yazılım bkz: skin changer kbot tarzı tool'lar. ayrıca arkadasının ban yemesının senın sc acmanla kendı hesabında bır alakası yok
Arkadaşlar ben ban yemedim arkadaşımın ana hesabı ban yedi ve arkadaşım başka charda sc ile oynadı 4-5 maç ben ban yerim problem olmaz nasıl ana hesabı banlandı onu çözemiyoruz ticket attık bakalım açılır mı
Vallaha aynı pcden hem scli hem scsiz hesaplarla oynuyorum scli ban yese bile scsiz ban yemiyor. Bu işte başka bir iş olmalı akat valoranta dikkat edin vanguard alakasız bi şekilde ban atıyor
3. parti yazılım olarak sadece oyun dosyalarını çok az değiştiren dosyalar bile olmuş olabilir lol konusunda çok bir bilgim yok ama mesela rdr2 de türkçe yama kurup online girdiğinizde ban yiyebiliyordunuz çok ufak bir şey bile kullanmış olabilir
Riot games hata yapmaz belki o arkadaşında kullanıyordu fakat sana söylemiyordu belli olmaz ama o ban yiyip senin yememen imkansız eğer bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lole ticket atabilirsiniz iyi forumlar.
kullanmasa bile emin ol lol skin r3nzskin bile yüklü olabilir log temizleyip ticket atması lazım sebebi 3. partiyse kullanmıştır valoda ki sistem yok çünkü