Öyle bi uygulama olduğunu sanmıyorum hileye girerLolde lobideyken karşıda bulunan oyuncuların isimlerini görmek istiyorum
kullanıcı adını görmek istiyorsan yardımcı programlar var ama ad veremem onları araştırArkadaşlar lolde kendi takımımızda bulunan oyuncuların ismini gösteren program var ama karşı takımdaki oyuncuların nickini görmek istiyorum. Herhangi bir bilgisi olan var mı? Bunu yapanlar var.
blitz gösteriyor diye biliyorum hala (dereceli maç)için konuşuyorsanKendi takımımızda bulunan oyuncuların ismini gösteren program var büyük ihtimalle karşıyı da gösteren bir ayar vardır
Ne sallaması dostumhocam biraz sallamışsınız lobide düşman ismi gösteren exploit/tool tarzı bir şey yok be yazık ki
Düşman isimlerini mi gösteriyor?sanırım blitz yada u.gg gösteriyordu pek hatırlayamıyorum ama bunlardan biri gösteriyordur reis
kim yapiyordu hocam nerde gordun bulayim benNe sallaması dostumGözümle şahit oldum.
Düşman isimlerini mi gösteriyor?
Böyle şey mümkün olabilir ama 3. parti yazılım olacağı için sıkıntılı bir iş.Lolde lobideyken karşıda bulunan oyuncuların isimlerini görmek istiyorum