zero expectation endless happiness
Onaylı Üye
Ya bu elmas elo neden böyle herkes birbirine flame atıyor, kimse birbirini tebrik etmiyor, herkes kendini diğer oyunculardan üstün görüyor ama herkes stuck.
malesef dostum diamonda kadar boostlatıp hesap satıyorlar sonrada kendini chall sanan delizyonel insanlar, mentali bitmiş insanlardan oluştuğu için çok toxicYa bu elmas elo neden böyle herkes birbirine flame atıyor, kimse birbirini tebrik etmiyor, herkes kendini diğer oyunculardan üstün görüyor ama herkes stuck.
Senin ligin ne kanka, elmas elodaysan nasıl çıkılıyor bu elodan helpmalesef dostum diamonda kadar boostlatıp hesap satıyorlar sonrada kendini chall sanan delizyonel insanlar, mentali bitmiş insanlardan oluştuğu için çok toxic
düşük elo adamdırevet ya düşük elolarda bile bu kadar toxıc insanlar yok
diamond 3 ün üstünü göremedim ben kanka oyun dünyanın en zor oyununa dönüşüyor sc ile bile zor kazanırsınSenin ligin ne kanka, elmas elodaysan nasıl çıkılıyor bu elodan help
Şu yeni çıkan script bayağı kaliteli onunla çıkarsın bence Kalista falan oyna aşırı iyidüşük elo adamdır
Post automatically merged:
diamond 3 ün üstünü göremedim ben kanka oyun dünyanın en zor oyununa dönüşüyor sc ile bile zor kazanırsın
kalista aynen çok iyi arkadaş kalista ile kullanmıştı supportluk yapıyordum bende yok ediyor çar double jump felan yapıyor artık kite o kdar hızlı kiŞu yeni çıkan script bayağı kaliteli onunla çıkarsın bence Kalista falan oyna aşırı iyi
düşük elo eğlenceli ya cidden sadece o eloda takılcanDüşük elo adamdır yüksek elo cok toxic
keşke bu elo hiç var olmasa dedirtecek cinsten bir yer kimse düşmesin o bataklığa sinir hastası olursunuzYa bu elmas elo neden böyle herkes birbirine flame atıyor, kimse birbirini tebrik etmiyor, herkes kendini diğer oyunculardan üstün görüyor ama herkes stuck.
bence euw'un yüksek elosu da çok toxic herkes en iyisi mute all çekip oyunda toxicler olsa bile nt next game demekböyle insanlar çok var, o yüzden tr sunucuda oynama.
mute all çekipte onları dinlemeyince rapor atıncalarda oyundan uzaklaştırılıyoruz.bence euw'un yüksek elosu da çok toxic herkes en iyisi mute all çekip oyunda toxicler olsa bile nt next game demek
lol'un tr kitlesinin başlı başına bir sebebi insanların genel sinirli olmasını biliyoruz ve lol youtuberleriYa bu elmas elo neden böyle herkes birbirine flame atıyor, kimse birbirini tebrik etmiyor, herkes kendini diğer oyunculardan üstün görüyor ama herkes stuck.