- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
O gördüğün ırkçıları rapor edebilirsin. Riot direkt 14 gün banlıyor.Afk kalan kişiler
Bir de ırkçılık yapan oyuncular
Öyle yapıyorum zaten dostum adamlaraO gördüğün ırkçıları rapor edebilirsin. Riot direkt 14 gün banlıyor.
Yapmakta gerek. Belki geri adım atarlar dicem de mümkün değil. Banı açılınca tekrar sövüyor kalıcı banlanıyorÖyle yapıyorum zaten dostum adamlara
O da onlar için ders oluyor iste huylu huyundan vazgeçmez adamların icinde pis ırkıçlık yapanda var,sürekli sövende var dostumYapmakta gerek. Belki geri adım atarlar dicem de mümkün değil. Banı açılınca tekrar sövüyor kalıcı banlanıyor
O ırkçılık olayı EUW'da çok fazla. Anında ırkçılık yapıyorlar.O da onlar için ders oluyor iste huylu huyundan vazgeçmez adamların pis ırkıçlık yapanda var,sürekli sövende var dostum
Adam oyunda yeniliyor hep geliyor sana sarıyor
Aynen dostum adamların nelere sövdüklerine şahit oldum benO ırkçılık olayı EUW'da çok fazla. Anında ırkçılık yapıyorlar.
Bilmez miyimsen smurf kasarken 30-0 oynadığın oyunda 0-5 adamın sana nasıl oynaman gerektiğini söylediği, sensiz fight yapıp sonrasında kaybedip seni pinglemesinin acısını bilirmisin kardeşşş ?
Açıkçası onları ben de anlayamıyorum. Takımında bulunan diğer 4 kişinin vakti önemsiz onun vakti önemli ya (!)feedle feedle sur ver kafasında takılan oyuncular
Evet, ormancıyı deli eden oyuncuları ben de sevmiyorum.Ormancı çıldırtma bence
Buda baya sinir bozucu.Senin çok iyi oynamana rağmen çöp takımını taşıyamayıp kaybetmen ve karşı takımdaki kolidorda tokatladığın adamın oyun sonu "easy" yazması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?