Onaylı Üye
hileyi açmadım henüz işlemi yaptıktan sonra açacaktımhileyi açmadan Oyuna girmeyi Denedin mi ?
Fark yaratmadıantivirüs kapa
Nothing happened.Turn Off antivirus
Turn Off antivirus
Siz örümcek beyinli insanlar mısınız adamın antivirüsle ne alakası var boş yorum attığınız için hesabınız uyarı alacak ve yorumlar silinecek yararlı yorumlar yapın .antivirüs kapa
Postta öyle yazıyordu banada mantıklı geldi aslındadostum bu kadar ugrasmassaydın keşke sscrıpt kullandıgın hesap ban yer haksız yere kullanılmyan hesaba ban atmazlar
ben okadar Script Kullandım Ama Main HesabıM Hiç bir zaman Ban Yemedi LOL otomatik ban atmıyor Önce Araştırıyor eğer hile isen ban atıyor yani Ban Politası Diğer Oyunlara Göre Farklıban yememk için ne gerkeliymiş
Antivirüs ile Alakası Yok Arkadaşlar Antivirüs Kapa Diye Yazmayın Artıktake off anitvir
Yani milletin reportune göremi. Çünkü bende sezon 3 zamanı kullanıyordum çevremde birtek ban yemyen ben kaldımben okadar Script Kullandım Ama Main HesabıM Hiç bir zaman Ban Yemedi LOL otomatik ban atmıyor Önce Araştırıyor eğer hile isen ban atıyor yani Ban Politası Diğer Oyunlara Göre Farklı
hem Reportuna Göre Hemde Oyun Senin Nasıl Oynadığını Farede Kaçkez Tıkladığının Logunu Tutuyor Buna Göre Ban Atıyor ZatenYani milletin reportune göremi. Çünkü bende sezon 3 zamanı kullanıyordum çevremde birtek ban yemyen ben kaldım
Peki tavsiyeleriniz neler hocam. ben tekrar ara ara giriyorum oyunada. script açasım geldi açıkcasıhem Reportuna Göre Hemde Oyun Senin Nasıl Oynadığını Farede Kaçkez Tıkladığının Logunu Tutuyor Buna Göre Ban Atıyor Zaten
ben geçen kullandım hesap 1 hafta sonra banlandı yani biraz yabancı forumlarda araştırdım 1 maç atacaksın 24 saat girmeyeceksin bide scripti çok belli etmeyeceksen uzun zaman kullanırsın ben çok belli ettim hesap 1 haftada banlandı hani dodge lamak için titriyor ya hero hemen belli oluyor zatenPeki tavsiyeleriniz neler hocam. ben tekrar ara ara giriyorum oyunada. script açasım geldi açıkcası
yerimi bilmiyorum çok konuştum galiba konu sahibinden özür dilerim öncelikle.ben geçen kullandım hesap 1 hafta sonra banlandı yani biraz yabancı forumlarda araştırdım 1 maç atacaksın 24 saat girmeyeceksin bide scripti çok belli etmeyeceksen uzun zaman kullanırsın ben çok belli ettim hesap 1 haftada banlandı hani dodge lamak için titriyor ya hero hemen belli oluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?