- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Dostum Bu Yaptığına Gerek Yok Hangi Hesapda Hile Açarsan O Ban Yer . Şunu Yapman Gerek C de BogaRipperi Sil temp %temp% prefetch Sil Direkt Gir Hesabına Hiç bir şey Olmaz.Merhaba arkadaşlar ben hile açmak istedim ve main hesabımın banlanmaması için bu postu: https://memoryhackers.org/konular/main-hesabinizi-ban-yemekten-korumak.106662/page-15#post-1748899 takip ettim.Riot Games in dosyalarını kopyaladım ve "game" dosyasına girip LoLü açmayı denedim fakat bir error verdi yardım edebilecek varsa yorum olarak yazarsa sevinirim.
Benim LoL D sürücüsnde yüklü D demi silmek lazım ?Dostum Bu Yaptığına Gerek Yok Hangi Hesapda Hile Açarsan O Ban Yer . Şunu Yapman Gerek C de BogaRipperi Sil temp %temp% prefetch Sil Direkt Gir Hesabına Hiç bir şey Olmaz.
Usta ilk Nerdeyse Orada Dursun Benim C de Ama Senin Keyfin Bilir Bekleme Ekranı Sırasında LoL Hile Algılama Sistemi Çalışıyor Sende C den BogaRipperi Sildinmi Yeter Yani.Benim LoL D sürücüsnde yüklü D demi silmek lazım ?
C de BogaRipper adlı hiç bir şey yokUsta ilk Nerdeyse Orada Dursun Benim C de Ama Senin Keyfin Bilir Bekleme Ekranı Sırasında LoL Hile Algılama Sistemi Çalışıyor Sende C den BogaRipperi Sildinmi Yeter Yani.
boşver bu kadar ugrasma cafe dekı bır ınsan hıle kullanıp ban yedı dıye arkasından gelen habersız musterının hesabı nıye ban yesınPostta öyle yazıyordu banada mantıklı geldi aslında
Script kullanmamakban yememk için ne gerkeliymiş
Öyle Birşey Yoksa Hesabına Dilediğin Gibi Girebilirsin.C de BogaRipper adlı hiç bir şey yok
yani main hesap ban yemez mi ?+ %temp% te prefetch adlı bir şey de yokÖyle Birşey Yoksa Hesabına Dilediğin Gibi Girebilirsin.
Yemez Kardeşim Çalıştıra Girip temp prefetch sil .yani main hesap ban yemez mi ?+ %temp% te prefetch adlı bir şey de yok
prefetch i anlamadım bir dosya falan mı yoksa direk tüm temp i sileyim mi ?Yemez Kardeşim Çalıştıra Girip temp prefetch sil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?