hesabı 1 ay önce aldı son 1 hafta içerisinde yaşandı, bu yeterince açık oldu hesap satışı yasak riotun kulağına geldiği an hesap banlanırÜstünden 1 ay geçmiş zaten büyük ihtimal bi tane daha hesap koparmaya çalışıyorKendinden emin bir şekilde cevap ver zaten koparamayacağını anlayacaktır ve vaz geçecektir.
kanka bende hukuk okuyorum yani ben mesajları okuduğumda gülerek cevap yazdımHiç kimse elinde kanıt olmadan dava edemez merak etme bu tür konular dava edilse bile savcı gülerek kovar onu
Harbiden hesap satışı yasak zatenhesabı 1 ay önce aldı son 1 hafta içerisinde yaşandı, bu yeterince açık oldu hesap satışı yasak riotun kulağına geldiği an hesap banlanır
kanka bende hukuk okuyorum yani ben mesajları okuduğumda gülerek cevap yazdım
bi bakıma falan alakası yok bence hesabı ben caldırmadım sonucta hemde internette youtubede falan defalarca üzerine basıp söylüyorlar hesap satın almayın diyegerçekten çalan baya kişi var, çocuk bi bakıma haklı
Hesap satışı yasak bile olsa bu konu çok ciddi bir konu hırsızlık ile eş değer artık bu olaylar... tabi konunun seninle alakası yoktur onu bilemem ama eğer olsaydı açılan davada başın ağrırdı en kötü 4 5 defa adalet sarayını görürdün bu da en kötü senaryo. Bu tür olayları çok basite alıyorlar, basit bir olay değil. Daha önce bir arkadaşım yaptı bunu hesap satın aldı 1 hafta sonra şifre değişti ve fiyatıda hesaba göre normaldi ama bu dolandıran kişinin bilmediği şey aynı şehirde ve benim çalıştığım ilçede oturuyor olmasıydıBir şekilde buldum önce babası ile konuştuk baktık babasında tık yok çocuğu yakaladığımız yerde muhabbete oturduk kendisini hastaneye gitmeye ikna ettik davalık olmasa bile bu tür olaylar yaşanabilir..
Dolandırıcılik yapıyorlar öyleaynısı başıma geldi site yöneticileri ulaştılar hesabı geri almışsınız falan diye yok öyle bişey dedim dahada cevap atmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?