LoL'de hesaplarımın art arda banlanması normal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Normalde hiç ban yemezdim ama bu sefer açtığım hesaplar art arda ban yiyor. Temp temiz, evade kapalı, IP değiştim ama aynı. Ne yapmam lazım? Format zorunlu mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
format atmak senin iyiliğine olur + belli etmeden oyna ve hilende de sıkıntı olabilir dost

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ya bende aynı sorun hiç bir hile kullanmasam da Valorantta oluyor . yeni pc format herşeyi denedim :/

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bot hesap kullanmamalısın bu yüzden hesapların yasaklanıyor muhtemelen

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
ben ws kullanıyodum 3 kere ard arda ban yedim direkt logları temizledim yani 3 gb falan oyun tekrar indiriyor sonra güven olmaz dedim rtx e geçtim 1 aydır yemiyorum

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Mac adresi üzerinden de yasaklanmış olabilirsin o yüzden ban yiyor olabilirsin hilesiz de mi yiyorsun?

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
buranın hilesini kullanıyosan format atarsan çözülür diye düşünüyorum bende aylardır banlanma söz konusu olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kankanormal büyük ihtimalle bendede aynı sey oluyor temiz bi hesap alman gerekebilir 40lvl üstü cünkü yeni hesap actıgında karsına kotu adamlar geldiği icin sende azıcık iyi oynasan raporluyorlar buda seni on plana cıkartıyor

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
botted hesap kullanıyosan normal onun harici ban yemen icin bir sebep yok valorant olsa anlarım ama lolde düz script kullansan bile ban yemezsin 1 2 ay belkide hic

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Normal, arada oluyor. lol genel biranda herkesin rapor geribildirimini falan gönderiyor normalde hiç geribildirim almıyorsun biranda üst üste birkaç tane geliyor ve diğer hesaplarına da aynı şekilde yani sanırım anlık olarak yapıyolar

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Normal, arada oluyor. lol genel biranda herkesin rapor geribildirimini falan gönderiyor normalde hiç geribildirim almıyorsun biranda üst üste birkaç tane geliyor ve diğer hesaplarına da aynı şekilde yani sanırım anlık olarak yapıyolar
Yeni açılmış hesapalr 1 haftada ban yiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...