Hayır hesap botted değil 2014 hesabıydıbotted hesapmıydı
evet el ile kasıldıelle kasılmış bir hesapmıydı?
Syndra,Yone,Viego oynadım scyi belli etmiyor bu karakterler yine ban yiyorsun kaçısın yok.yüksek wr ile viktor xerath twitch jinx gibi çarlar oynadığında kolaylıkla anlaşılabiliyor ayarları kısman gerekiyor xd
nope ticket yedin mi ban yemeye başlıyorsun artıkLolü çok uzun süredir hilesiz oynamıyorum hala hiçbir hesabımda ban yemedim ban atma mevzusunun tamamen kişinin oynayışına bağlı olduğunu düşünüyorum
ban dalgalarında 3-4 hesabım ban yedi. Ban dalgası harici yediğim ilk ban bu.hocam aylardır kullanyıorum ban yemedim nasıl yiyorsun ki anlamadım
vay be dostum 1 seneye yakındır sc kullanıyorum sc ne zaman chatten ban yedirtti?chat yapmazsan yemezsin![]()
yaklaşık 1 senedir scyi kullanıyorum. Ban dalgası harici ban yemedim, güncelde ban yiyen hesap 2014 hesabıydı. Yani temizdi son 1 sezondur sc açıldı.Senin kullandığın hesaptan kaynaklı bir durum diye düşünüyorum. Ben kendim öyle bir sorun yaşamadım
hocam dediğim gibi senlik bir şey ban yemedim nerdeyse hiç pcn format atmayı dene bence başka bir sc kullandıysan olabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorumHayır hesap botted değil 2014 hesabıydı
e
evet el ile kasıldı
Syndra,Yone,Viego oynadım scyi belli etmiyor bu karakterler yine ban yiyorsun kaçısın yok.
nope ticket yedin mi ban yemeye başlıyorsun artık
ban dalgalarında 3-4 hesabım ban yedi. Ban dalgası harici yediğim ilk ban bu.
vay be dostum 1 seneye yakındır sc kullanıyorum sc ne zaman chatten ban yedirtti?
yaklaşık 1 senedir scyi kullanıyorum. Ban dalgası harici ban yemedim, güncelde ban yiyen hesap 2014 hesabıydı. Yani temizdi son 1 sezondur sc açıldı.