LoL'de hile kullanımından dolayı banlanan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
1697571447443.png

Askerler, dikkatli olun. Evade CC'de oynayın sadece. Riot başkanım yine Türk polisi gibi gecikmeli ban atmış. Ban yiyenler var mı başka?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yiyici
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka aşırı belli ettiğin an inceliyorlar seni otomatik yersin zaten

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hocam aylardır kullanyıorum ban yemedim nasıl yiyorsun ki anlamadım

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Senin kullandığın hesaptan kaynaklı bir durum diye düşünüyorum. Ben kendim öyle bir sorun yaşamadım

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Lolü çok uzun süredir hilesiz oynamıyorum hala hiçbir hesabımda ban yemedim ban atma mevzusunun tamamen kişinin oynayışına bağlı olduğunu düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
yüksek wr ile viktor xerath twitch jinx gibi çarlar oynadığında kolaylıkla anlaşılabiliyor ayarları kısman gerekiyor xd

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
elinde sonunda banı yiyosun özelik le yüksek elo da 2 maçta bir aynı adamlar geliyo ve anlıyolar bir ton bilet açılınca sana yiyon

bitane hesabım 2 yılıktı bgx rtx ws lp hepsini açtım en son bu sezon elmas ta banı yedi ama ben aşırı rage kog maw oynuyodum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
reis bende anlamadım ya her hafta ban atıyor rito güzel banlamayan bi config bulan varsa paylaşırsa çok sevinirim

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
3 ay boyuncu belli etmeden kullandım sonra bıraktım hileyi fakat bıraktığım halde geçmişe dönük ban yedim acısı illaki çıkıyor kanka main hesabında kulanmanı önermem

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşım uzun zamandır kullanıyor nerdeyse banlanmadı hiç

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bazen arkadaki programlar yüzünden bile yazılımdan dolayı ban atabiliyor mahallessef

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Vallahi ben banlandım artık sadece auto kite var diye kullanıyorum script tamamen kapalı

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Tamamen oynayışa bağlı sezon 6'dan 9'a kadar ban yememiştim ancak bir hesabımda ryze alıp çok fazla abartığımdan dolayı ve şansıma 5 pre gelmesi fark edilmem derken perma :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
botted hesapmıydı
Hayır hesap botted değil 2014 hesabıydı

e
elle kasılmış bir hesapmıydı?
evet el ile kasıldı

yüksek wr ile viktor xerath twitch jinx gibi çarlar oynadığında kolaylıkla anlaşılabiliyor ayarları kısman gerekiyor xd
Syndra,Yone,Viego oynadım scyi belli etmiyor bu karakterler yine ban yiyorsun kaçısın yok.

Lolü çok uzun süredir hilesiz oynamıyorum hala hiçbir hesabımda ban yemedim ban atma mevzusunun tamamen kişinin oynayışına bağlı olduğunu düşünüyorum
nope ticket yedin mi ban yemeye başlıyorsun artık

hocam aylardır kullanyıorum ban yemedim nasıl yiyorsun ki anlamadım
ban dalgalarında 3-4 hesabım ban yedi. Ban dalgası harici yediğim ilk ban bu.

chat yapmazsan yemezsin :D
vay be dostum 1 seneye yakındır sc kullanıyorum sc ne zaman chatten ban yedirtti?

Senin kullandığın hesaptan kaynaklı bir durum diye düşünüyorum. Ben kendim öyle bir sorun yaşamadım
yaklaşık 1 senedir scyi kullanıyorum. Ban dalgası harici ban yemedim, güncelde ban yiyen hesap 2014 hesabıydı. Yani temizdi son 1 sezondur sc açıldı.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hayır hesap botted değil 2014 hesabıydı

e

evet el ile kasıldı

Syndra,Yone,Viego oynadım scyi belli etmiyor bu karakterler yine ban yiyorsun kaçısın yok.

nope ticket yedin mi ban yemeye başlıyorsun artık

ban dalgalarında 3-4 hesabım ban yedi. Ban dalgası harici yediğim ilk ban bu.

vay be dostum 1 seneye yakındır sc kullanıyorum sc ne zaman chatten ban yedirtti?

yaklaşık 1 senedir scyi kullanıyorum. Ban dalgası harici ban yemedim, güncelde ban yiyen hesap 2014 hesabıydı. Yani temizdi son 1 sezondur sc açıldı.
hocam dediğim gibi senlik bir şey ban yemedim nerdeyse hiç pcn format atmayı dene bence başka bir sc kullandıysan olabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...