Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım şahsen şunu demek gerekirse ban atıyordur ben ban yedim ama yıllardır yemedim ilk defa yedim şöyle çaktırmaman lazım çaktırdığın an BİTTİ yani
6 aya yakındır kullanıyorum sc ama oynayışıma dikkat ederek oynuyorumç kalista oynamama rağmen evade kapalı, drawingler açık olduğu için dodgeleri kendim atıyorum ve rep sayıları çok azalıyor. seviye 5 takdir yaptım o kadar ki. neyse uzun lafın kısası safe takıl evade kökleme yiyeceğini sanmam.
senin nasıl kullandığına bağlı gelen her skili dodge atmaya çalışırsa çar tabi ban yersin ama sadece cc li şeyleri dodge atmayı açıp 1-2 tane de yersen pek anlamazlar
Araştırdığıma göre makina banı (hwid ban) şubata doğru veyahut 20 ocak sonrası gelecek gibi yorumlar var. Halen 10 gün civarı kadar sorunsuzca oynayabilirsin.
Tamamen kullanma tarzına bağlı evade kullanma kolay kolay ban yiyeceğini düşünmüyorum bide cok yüksek saldırı hızında orb da belli eder minyonların arasında falan