LoL'de ilk vuruş rünü ne işe yarıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
LoL'de ilk vuruş rünü ne işe yarıyor?

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Rakip sana vurmadan önce vurursan ekstra hasar veriyor ve hasarına göre para veriyor öyle biliyorum

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
rakibe o sana vurmadan önce vurursan 5gold alıyorsun 3saniyede fazladan %12 hasar veriyorsun olayı bu 20saniye kadarda cd si var

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
belli bi süre icinde rakibe hasar vurduğunda vurduğun hasarın bir kısmı gercek hasar vururken bir kısmı da sana gold kazandırıyor diye biliyorum. menzilli sampiyonlar daha az gold alıyor yakıncılara kıyasla. 60 saniye gibi bi cd'ı vardı sanki ondan da tamam emin değilim. xerath gibi karakterlerde güzel calısıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
knkm çatışma başlattıgında 3saniyeligine %9 hasar verirsin ve vaerdigin hasara bağlı olarak altın kazanırsın

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bir rakip şampiyona o sana hasar vermeden önce veya çatışmanın ilk 0,25 saniyesinde bir saldırı veya yetenekle hasar vermek 5 Altın ve 3 saniyeliğine İlk Vuruş kazandırır. İlk Vuruş, şampiyonlara yönelik saldırılarının ve yeteneklerinin %12 İlave Hasar vermesini sağlar ve bu ilave hasarın %100'üne (menzilli şampiyonlar için %70'ine) eşdeğer miktarda altın kazandırır.

Bekleme süresi: 25-15 sn. (seviyeye bağlı)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ilk vuruşla başlayan 3 saniye içinde ekstra hasar ve vurduğun hasara göre altın alma rünü. rakip sen vurmadan sana vurursa bozuluyor tabii zaten şampiyonun yanında da top çıkıyor bir tane ona bakıp kolayca anlayabilirsin. Oyun başındda çok etkili olmasa da orta oyunda bayağı gold kazandırabiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Adı üstünde, ilk vuruş. Fight'a girmeden önce ilk vuruşu atarsan ekstra hasar çıkartıyorsun. Bkz; Malphite Ultisi ile, 5 kişi arasına atlamak.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İlk Vuruş, bir şampiyona ilk vuruşu yaptığınızda size muazzam bir avantaj sunan bir anahtar rün İlave hasarın yanı sıra sunduğu ilave altınla eşya dönüm noktalarına beklenmedik anlarda ulaşmanızı sağlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...