Kanka windows sürümünü düşürdüğüm için zaten temiz kurulum yaptımknk temiz kurulumlamı gectin yoksa windows dan mı yükseltin
Aynen öyle yaptımöle demiyom knk usb e ye isodan yazarakmı atın diom
Laptop kullanıyorum ve ekran kartı yok ve işlemci celeron 2950mbüyük ihtimalle düzelir ekran kartın neydi işlemcin büyük ihtimalle intel 6 7 : nesil yukarısıdır
Kanka sorun şu sen yanlış okumussun . Ben win 11 den win 10 a geçince bilgisayara bir şey oldu acaba pro sürümünde kurduğum içinmi oldu diyorum .knk biraz gücsüz bir işlemcin varmıs 2ghz 2 cekirdek 2 thread ekran kartı 400mhz bence windows 11 fazla gelmişde olabilir
Öylede olabilir şimdi hem win 11 geri geçicem hayırlısı sanırsam pro sürümü kullanmam sorun yarattı yada iso flan yazarken veya kurulurken işletim sistemi sorunlu kuruldu deniyeceğim ve foruma geri dönüş yapacağım.Olm bende 10 dan 11 e gectin sanıyom suan cok kötü oldum ozmn windows bozulmus bir şekilde yüklenmiş olabilir
0 dan kurdum temiz olarakSadece sürümü mü düşürdün ? Uygulamalar windows11e göre olunca uyumluluk sorunu olmuş olabilir.
Windows 11 için bilgisayarında bios da falan bir kaç ayarı değiştirmen gerekiyor ya onlarıda eski hale getirdin mi ?0 dan kurdum temiz olarak
Windows 11 i rufusdan değiştirip kurmuştum o yüzden biosdan bir şey değiştirmeme gerek kalmamıştı .Windows 11 için bilgisayarında bios da falan bir kaç ayarı değiştirmen gerekiyor ya onlarıda eski hale getirdin mi ?
Baktım sfc/scannow yaptım hiç bir şey bulunamadısistem dosyalari bozulmus olabilir
Evet öyle attımöle demiyom knk usb e ye isodan yazarakmı atın diom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?