Shaco oynamak sanattır. İçindeki kötülüğü aktarman lazım. Yoksa oyun gg oluyor. öne geçtiğinde laneleride öne geçirmelisin.shaco cidden eğlenceli karakter red blue çaldığımda aşşırı zevk alıyorum ama late game de çok pasif kalıyorum genelde sürekli ölüyorum o yüzden shaco yu tercih etmiyorum
Junglede amumu oynayabilirsin buffda geldi tank kasıyorsun hem çar sarıyorortalama 10.sınıf başladığından beri lol oynuyorum ve başarabildiğim tek karakter malesefki master yi 40.5k yaptım son 2 hafta çok fazla oynadığım için bana gerçekten oynadığımda zevk alacağım her maçı güzel geçirebileceğim mantığı ne çok basit ne de çok zor karakterler önermenizi rica ediyorum ve bu karakterde gelişmek için neler yapabileceğimi lane her yer olur adc önermezseniz sevinirim ama
hocam xin zhao oyna çok güçlü ormanda.ortalama 10.sınıf başladığından beri lol oynuyorum ve başarabildiğim tek karakter malesefki master yi 40.5k yaptım son 2 hafta çok fazla oynadığım için bana gerçekten oynadığımda zevk alacağım her maçı güzel geçirebileceğim mantığı ne çok basit ne de çok zor karakterler önermenizi rica ediyorum ve bu karakterde gelişmek için neler yapabileceğimi lane her yer olur adc önermezseniz sevinirim ama
her karakteri doğuştan olarak oynayamazsın zaten bir karakteri sıralı maçta oyna kendini geliştir o karakteri senin bulman gerek karakterlerin skillerine bak duruma göre hangisi sana göre daha uygunsa onu alortalama 10.sınıf başladığından beri lol oynuyorum ve başarabildiğim tek karakter malesefki master yi 40.5k yaptım son 2 hafta çok fazla oynadığım için bana gerçekten oynadığımda zevk alacağım her maçı güzel geçirebileceğim mantığı ne çok basit ne de çok zor karakterler önermenizi rica ediyorum ve bu karakterde gelişmek için neler yapabileceğimi lane her yer olur adc önermezseniz sevinirim ama
brom iyi oynayanları izle onları taklit et iyi oynarsın tamam.ortalama 10.sınıf başladığından beri lol oynuyorum ve başarabildiğim tek karakter malesefki master yi 40.5k yaptım son 2 hafta çok fazla oynadığım için bana gerçekten oynadığımda zevk alacağım her maçı güzel geçirebileceğim mantığı ne çok basit ne de çok zor karakterler önermenizi rica ediyorum ve bu karakterde gelişmek için neler yapabileceğimi lane her yer olur adc önermezseniz sevinirim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?