LoL'de kendimi nasıl geliştirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Jungle lilia oyna hem metada kolay karakter ve güçlü.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
metada olan herolarda ustalaşmanı tavsiye ederim videolar ve turnuvaları takip edip izlemeyi unutma analiz kanallarına da bakabilirsin tek bir heroda ustalaşmak istiyorsan o heroyu mainlemiş adamların videoları var youtubede bir sürü onları izlemen seni bayağı geliştirecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bence support oynamalısn o zaman oyunun mantığını takım ruhunu ve harita kontrolünü daha iyi kavrarsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
tek başına oyun taşıyabilen herolar oynamanı tercih ediyorum viktor gibi yorick gibi kendini geliştirmeye bak

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bana kalırsa lolde en önemli şey oyun bilgisidir bu da bir anda olacak bir şey değil uzun süre oynadıkça tecrübe kazanıyorsun. farklı farklı karakterleri dene beceremesen bile en azından karşına geldiğinde ne yapman gerektiğini bilirsin gerisi tamamen zamana kalıyor

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
maç analiz videoları izle
oyunu bilen bi arkadasınla maça gir
nerelere ward koymalısın öğren

bu üçünü öğrendiğinde gerisi geliyor. inan cok gelişeceksin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
heronun pek bi önemi olduğunu düşünmüyorum ama kendine uyacak bi kaç hero seçip onlarda ustalaşırsan belirli bi seviyeye gelirsin. Gelişmek istiyosan önce zevk almalısın

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Lolde 2-3 heroyla lig yükseltenler var bu karakterler Yone - Twitch - Kayle gibi Çarlar sadece bu çarlara odaklanıp videolarını izlersen çok rahat bir şekilde gelişebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Mekanikleri geliştirmek için bol bol oyun atman lazım. Ama oyun bilgisi de çok önemli. Yayıncıları seyrederek ki bu yayıncılar kesinlikle yabancı ve gerçekten yüksek eloda olması lazım oyun bilgini geliştire bilirsin.

Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Her ne kadar da karakteri iyi oynasan bile oyun bilgin olmadan yükselemezsin ne otpler gördüm 1-2m yapmışlar ama adam 400 maçla gold oyun bilgisi üzerinde kendini geliştirmen lazım eğer bu işi ciddi yapmak istiyorsan e spor olarak vs kendi hataları iyi gözlemlemen lazım not alabilirsin örneğin bir anda gaza gelip oyunu satmamak gibi bir kil için koşmamak gibi objektif oynamak gibi vs ve aynı zaman da ilk önce kendine yakın bir koridor seçip elinden geldiğince o koridorun karakterlerinde geliştirmen lazım yüksek elo oyuncuların maç analizlerini yapabilirsin ne yapıyor nerede hangi zamanda giriyor vs. İyi Formlar

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
çok güçlü ama gang atmayı denediğimde beceremiyorum gang atmayı ama öğrenirsem oynanılabilir

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
oynamak istediğin karakteri sıralıda oyna int de birüsürü video var videolardanda iycene öğrenebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
shaco oynaya bilirsin ne çok zor ne çok kolay oyun bilgili geliştirmek için öğretici videolar izle ve sıralı seçim gir veigo ww kha gibi herolar oynaya bilirsin

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ortalama 10.sınıf başladığından beri lol oynuyorum ve başarabildiğim tek karakter malesefki master yi 40.5k yaptım son 2 hafta çok fazla oynadığım için bana gerçekten oynadığımda zevk alacağım her maçı güzel geçirebileceğim mantığı ne çok basit ne de çok zor karakterler önermenizi rica ediyorum ve bu karakterde gelişmek için neler yapabileceğimi lane her yer olur adc önermezseniz sevinirim ama :D
support oynamanı öneririm. gir-çık yapabilen herolar gerçekten çok zevk veriyor.

rakan, alistar, leona, naut, thresh. savaş başlatma konusunda aşırı iyiler. tek ihtiyacın olan beyni pingsiz ve farm yapabilen bir adc. özellikle alistar ile yapamayacağın şey yok oyunda. ve aşırı zevkli. oyundaki en zevkli şey karşı botu kesikten sonra ölülerinin üstünde alistar ile çan çalmaktır.

*alistar sadece mö mö alistar skini ile ctrl 3 yapınca çan çalıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
masterla devam et şimdi oynamak zor karşına sc çıka bilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kendini geliştirmek istiyorsan bazı şeyleri öğrenmen gerekli
1. Karşında Adamın Skill Setini Bilmek
2. Karşındakinin Yapacağı Hareketleri Tahmin Edebilmen Gerekli
3. En Önemlisi Karşı Takıma Göre Aldığın Karakter
bu dediklerimi zaten zamanla kendiliğinden öğreniyorsun
yani oyuna çok fazla zaman ayırman gerekli

Karakter Önerilerim İse;

1. Diana
2. Nocturne
3. Cho Gat
4. Gwen
5. Aatrox
5. Katarina
6. Xearth
7. Velkoz
8. Shaco
9. Mordekaiser

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ortalama 10.sınıf başladığından beri lol oynuyorum ve başarabildiğim tek karakter malesefki master yi 40.5k yaptım son 2 hafta çok fazla oynadığım için bana gerçekten oynadığımda zevk alacağım her maçı güzel geçirebileceğim mantığı ne çok basit ne de çok zor karakterler önermenizi rica ediyorum ve bu karakterde gelişmek için neler yapabileceğimi lane her yer olur adc önermezseniz sevinirim ama :D
kankacım youtubeda eğitici kanallar var psikolol gibi o videoları izleyebilirsin ayrıca itemlerin işlevleri ve farm kasmaya odaklanabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Önce hangi rol onu bulman lazım daha sonra şampiyon fazla oyun oynayarak ve mentalini koruyarak iyi bi oyuncu olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...