script ile LoL oynarken karşı takım veya kendi takımınızdan birisi size hile dedi mi? dediyse kendinizi nasıl o durumdan çıkarıyorsunuz, nasıl karşı tarafa uyguladığınız bir psikoloji ile hile olmadığınızı kanıtlıyorsunuz?
Yani burda aslında amaç reporttan kurtulmak ne kadar az yersen o kadar iyidirhile ile oynayıp neden o durumdan kurtulmaya çalışıyorsun ki?garip bir durum. Evet hileyim de devam et. Sadece kendini kandırırsın
kendisinin yaptığı hataları söyleyip caydırabilirsin veya direkt mutelescript ile LoL oynarken karşı takım veya kendi takımınızdan birisi size hile dedi mi? dediyse kendinizi nasıl o durumdan çıkarıyorsunuz, nasıl karşı tarafa uyguladığınız bir psikoloji ile hile olmadığınızı kanıtlıyorsunuz?
ne dersen de adam o reportu eder hile olduğunu düşünüyorsaYani burda aslında amaç reporttan kurtulmak ne kadar az yersen o kadar iyidir
Ağlicaksan oynamayalımscript ile LoL oynarken karşı takım veya kendi takımınızdan birisi size hile dedi mi? dediyse kendinizi nasıl o durumdan çıkarıyorsunuz, nasıl karşı tarafa uyguladığınız bir psikoloji ile hile olmadığınızı kanıtlıyorsunuz?
İnatcı biri gelmişşe zor ama genellikle smurf olup rankı master olan birinin hesabını chata yazıyorum buga giriyorlarscript ile LoL oynarken karşı takım veya kendi takımınızdan birisi size hile dedi mi? dediyse kendinizi nasıl o durumdan çıkarıyorsunuz, nasıl karşı tarafa uyguladığınız bir psikoloji ile hile olmadığınızı kanıtlıyorsunuz?
oyunda en tilt oldugum bu tarz script kullananlar açıp bide degilmiş gibi davranmaya kanıtlamaya calısmaları cok garip scriptsen scriptim de geç korkuyosan zaten açmahile ile oynayıp neden o durumdan kurtulmaya çalışıyorsun ki?garip bir durum. Evet hileyim de devam et. Sadece kendini kandırırsın
Ya istesem çok fazla triggerlarım ama işte olay repten kurtulmak olduğu için sakinliği bozmayıp kardeşçe anlaşmaya çalışıyoruzağlama kudurma iyi oyna yaz daha da triggerlanıyorlar
kanka adam anladıysa hile olduğunu ne dersen de raporu yersin zaten o yüzden önemli olan zaten belli etmemek benceYa istesem çok fazla triggerlarım ama işte olay repten kurtulmak olduğu için sakinliği bozmayıp kardeşçe anlaşmaya çalışıyoruz
savunmaktan ziyade eğer raporlanmaktan korkuyorsan verebileceğim tek öneri evadeyi açmaman çünkü açtığın an script olduğunu anlamam 1 dakikamı almıyor bende zamanında çok kullandığım için scriptin nasıl hareketler yaptığını ezbere biliyorum anında belli ediyor ya evadeyi hiç açmayacaksın yada açıcaksanda dodge levelini high ve altında tutacaksın yada hard stunlar için ayar yapacaksın ona dodge atacak diğer şeyleri yiyecek.script ile LoL oynarken karşı takım veya kendi takımınızdan birisi size hile dedi mi? dediyse kendinizi nasıl o durumdan çıkarıyorsunuz, nasıl karşı tarafa uyguladığınız bir psikoloji ile hile olmadığınızı kanıtlıyorsunuz?
Aynen zaten evade açarsan hesabının ömrü kısa olur ansızın bi gece yersin banı, reportlanmaktan korksaydım zaten hileyle bi işim olmazdı hocam olay yiyeceğin reportu an aza indirmek. Zamanında script kullanmış kişiler zaten kolayca anlayabiliyor başkasının script olmadığını, Haklısınızsavunmaktan ziyade eğer raporlanmaktan korkuyorsan verebileceğim tek öneri evadeyi açmaman çünkü açtığın an script olduğunu anlamam 1 dakikamı almıyor bende zamanında çok kullandığım için scriptin nasıl hareketler yaptığını ezbere biliyorum anında belli ediyor ya evadeyi hiç amayacaksın yada açıcaksanda dodge levelini high ve altında tutacaksın yada hard stunlar için ayar yapacaksın ona dodge atacak diğer şeyleri yiyecek.
raporlanmaktan korkuyorsan çok korkmana gerek yok raporlama sistemi sadece küfür ve diğer şeylerde işe yarıyor ben şahsen daha hiç raporlanmadan ban yemedim şöyle diyeyimAynen zaten evade açarsan hesabının ömrü kısa olur ansızın bi gece yersin banı, reportlanmaktan korksaydım zaten hileyle bi işim olmazdı hocam olay yiyeceğin reportu an aza indirmek. Zamanında script kullanmış kişiler zaten kolayca anlayabiliyor başkasının script olmadığını, Haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?