iyi iyiiyi seyirler günlük dozunuzu alırsınızvideo hakkında ki yorumlarınızı bekliyorum eksiklerim varsa iletebilirsiniz... (replay ile çektim genelde çok takmıyorum böyle şeylere dedim bi paylaşayım eğer ki tahmin ettiğim fazla ilgi görürse bakarız )
10 tlkardeşim afganlıya 5 tlye sincap edit yaptırmışsın sanırım eline emeğine sağlık
güzel olmuş baya bu arada hoşuma gittiçok güzel olmuş dostum meme kısımlarında biraz daha editi uzatmsdan daha efektif geçişte yapılabilir
ib** brand v1iyi seyirler günlük dozunuzu alırsınızvideo hakkında ki yorumlarınızı bekliyorum eksiklerim varsa iletebilirsiniz... (replay ile çektim genelde çok takmıyorum böyle şeylere dedim bi paylaşayım eğer ki tahmin ettiğim fazla ilgi görürse bakarız )
ben beğenmedimİlk sahne brand inanılmaz. Edit güzel ama daha da güzel olabilir müzik seçimlerine bayıldım.
Eyvallah kral yok ya maliyeti 3 TL oda su parası felan istedi kiramadimkardeşim afganlıya 5 tlye sincap edit yaptırmışsın sanırım eline emeğine sağlık
Tamam hocam bu söylediklerinizi dikkate alıyorum biraz daha dikkat ederim bunlaraib** brand v1DD eline sağlık hocam like attım baya güzel olmuş ama cidden replay dışında çeksen daha tatlı olurdu gibime geliyor.
Hahahahahah ilk sahneyi galiba yalan olmasın yaparken bile kahkahalar eşliğinde yaptım garip insanlar yeminlefena değil benim de favori ilk sahne ama
Sağ ol reis beğenmedigine üzgün değilim daha iyilerini yapman dileği ileben beğenmedim
Hangi hero için geçerli dediğin anlamadimhortlak pençesi ile top lane de çok güzel bir katile dönüşüyo aşırı güçlü oluyo tank champlara karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?