Sizce LoL'de eğer challenger veya master smurf değilseniz platinden sonrasını atlamanız büyük bir oranda şans gerektirdiğini düşünüyorum soloq giriyorsanız. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
kesinlikle katılıyorum adc alırsın afk kalırlar yadad feddlerle tabi bazen insanında başına geliyor sup da alsan adc yetersiz kalır o yüzden herzaman duo kasmak şansını artırır
oyun bilgin üst düzeylerdeyse kalan iş şansa kalır burda şansın işi sana çıkarılan takım ve karşıya gelen takım veya oyundayken yaşadığın bir çok şey yani oyunun %60 şans
oyunda tamamen farkını ortaya koyarak kazanabiliyorsun takım oyunu falan hiç yok ya iyi oynayıp her maçı taşırsın yada kaybetmeye mahkumsun böyle saçma sapan bi olay
oyunda tamamen farkını ortaya koyarak kazanabiliyorsun takım oyunu falan hiç yok ya iyi oynayıp her maçı taşırsın yada kaybetmeye mahkumsun böyle saçma sapan bi olay
Bir yere kadar şans işi, bir yerden sonra da yetenek işi. 1000 maç atıp platin stuck olan adam da şans derse ben ona gülerim açıkçası. 1000 maçla platin stuck ise eğer bir kişi önce oyun bilgisini sorgulamalı.
Sizce LoL'de eğer challenger veya master smurf değilseniz platinden sonrasını atlamanız büyük bir oranda şans gerektirdiğini düşünüyorum soloq giriyorsanız. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?