yok otomatik kite bahsettiğim aynı anda sağ click ile otomatik saldırı cliği atıyor.Zamanında mouse'lara karakterlerin kombolarını atardık senin dediğin olay öyle sanırsam bi banlık olayla karşılaşmadım ben şahsen
Bugla pek alakası yok spam yorum gibi ama teşekkür ederim yorum için.Hayır 3. Parti yazılım sayılmaz olan üstü bag tarzı şeyler yol açmaz isen bı sorun olmaz
Oyun ayarlarında "Oyuncu saldırı hareketi tıklaması" var. buna bir tuş atayıp bastığın zaman otomatik vuruyor. bir bu tuşa basıp bir düz yürüyüş atan makro yapsam 3. parti sayılır mı bahsettiğim bu.rakibe mouseyi getirmeden nasıl vurucak ben o kısmı anlamadım makro olarak sürekli sağ clicke basan makro kullanabilirsin diye biliyorum dediğini biraz daha açar mısın
yorum yapmak için yorum yapma raporladım senimakronun çok bir etkisi olmaz atak hızı kasmıyorsan
çoklukla kullanıldığını bilmiyordum. İnsanların otomatik attack tuşundan haberi bile yok dahaÇoğu kişi tarafından kullanılan bir şey bu yasak olduğunu sanmıyorum
Değerli yorumun için teşekkürler dostum. lanede vs atarken ormancının gelmesi pek bir şey ifade etmiyor normalde otomatik saldırı tuşuyla kite atan insanım sadece işimi kolaylaştırması için makro kullanmak istiyorum. third party sayılabileceğini umuyorum çünkü ben de yazılımcıyım. Sadece lol banları makroları kapsıyor mu merak etmiştim.Knight online gibi karakteri rakibe yaslama imkanı olsa aslında makro kullanmak çok mantıklı oyunda ama LoL böyle bir oyun değil bence rakiple lanede vs atarken jungle ın gelmesi gibi durumlarda kite ı ya da comboyu bırakıp hemen pozisyon alman gerekebilir. Böyle durumlarda macroyla oynamaya alışabilirsen neden oynanmasın. Ayrıca , mouseların combo yazılımlarının arka planda sürekli tek tusla birden fazla tusa basması 3rd party olarak detect olmasına neden oluyor. Benim deneyimlediğim Oscar 7x hem knightta hem de bundan 2 sene önce LoL de main karakterimi banlattı :d
Yani arka planda nasıl detect oluyor bilmiyorum. Ama sanırım tüm arka plan uygulamaları read oluyor oyun yüklenirken. Bir ara da Nvidia Screen Recorder`dan ban yiyenler vardı sonrasında açıklama yapıldı ve bu şekilde banlanan karakterler açılmıştı. Başka bir açıklama bulamadım benDeğerli yorumun için teşekkürler dostum. lanede vs atarken ormancının gelmesi pek bir şey ifade etmiyor normalde otomatik saldırı tuşuyla kite atan insanım sadece işimi kolaylaştırması için makro kullanmak istiyorum. third party sayılabileceğini umuyorum çünkü ben de yazılımcıyım. Sadece lol banları makroları kapsıyor mu merak etmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?