kanka oyunun ilk önce killle değil kule alınmayla kazanıldığını öğrenmen lazım ardından solo yada jungle main bi pren olsun sen solo oyna o jungle oynasın falan soloyada nasus olaf trundle yorick sett kule söken çarlar alıyorsun maininde seni campliyor kastırıyor bitti
kanka oyunun ilk önce killle değil kule alınmayla kazanıldığını öğrenmen lazım ardından solo yada jungle main bi pren olsun sen solo oyna o jungle oynasın falan soloyada nasus olaf trundle yorick sett kule söken çarlar alıyorsun maininde seni campliyor kastırıyor bitti
ligin ne? oyunu ne zamandır oynuyorsun? hedefin tam olarak hangi lig? hangi rolleri oynayabiliyorsun? oyunu ne tarz oynamayı seviyorsun? bunları cevaplaman gerekir ilk önce.
2 adet pren olacak öncelikle, Sonrasında 3'ünüzde oyunu taşıyabilecek herolar alcaksınız. Jung oynayan arkadaşınızda sürekli size gang atıp kastıracak. Sonra Allahın izniyle atlarsın diyer türlü tek başına çok zor
Pozisyon bilgisi, oyun bilgisi, harita takibi, karakter bilgisi, rakip karakterlerin ne kadar vuracağını ve yiyeciğini bilmek. Bunların hepsini bilmekten geçiyor oyun.
kral şimdi ilk olarak hangi elodasın prelerin yani arkadaşların varmı ve ayriyetten ne oynuyorsun mainin varmı ona göre yazman lazım ona göre cevap vermemiz lazım
Bir jungle main olarak söylüyorum oyundaki en önemli koridor bot tarafı sırf bu yüzdden ormanı bırakıp adc veya sup oynamaya başladım şuan attığım 4 oyundan 1 i lose oluyor güzel şekilde çıkıyorum yukarı