LoL'de rapor ve susturma sistemini kullanmayı unutmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bugün ana hesabıma bak biraz ağladım, bundan yaklaşık 2 ay önce 14 günlük ikinci banım bitti ve tekrardan oynama başladım. Agresif bir kişiliğim var, çabuk sinirleniyorum. Günlerden bir gün maç atarken maçıma 3-15 oynayan biri geldi. Kendisi oyun içinde sadece p**lı diiyip partizanlık yapıyordu, ayrıyeten ana bacı Allah demeden sayıklıyordu ve en sonunda k*rt dedi ve bende ona ifaden all chata "adam ölüp ölüp sadece k*rt diyor dedim ve maç sonu geldi çattı ekranıma zamanaşımı diye bir hata geldi.

Oyuna girip çıktım, bir de ne göreyim. Perma yemişim bence kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum sadece all chata k*rt yazdım diye ban yedim ama o şahıs aradan aylar geçmesine rağmen hâlâ ban yememiş. Ticket attım ettim ama elimden başka bir şey gelmedi. O gün bugündür LoL'e olan hevesim biraz kaçık, 315 seviyelik hesabım mefta oldu.

Sözün özü arkadaşlar sinirinizin yeniği olmayın, ırkçılık küfür vb yapanları repleyin muteleyin geçin, ben yapamadım. Bari siz yapın.

Riot biz bunu yaşayacak adam mıydık?

Moderatörün son düzenlenenleri:
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben lolde doğru reportlama ile herkesin cezalandırıldığını düşünüyorum Tr de reportlara yapay zeka bakıyor diye duymuştum yani bir adama küfür yada ırkçılık yapıyor diye sinirlenip herşeyden report edersen arada afk da varsa yapay zeka adamın afk olmadını gorup ceza atmıyor ben reportlarda direk nokta atışı report yapıyorum ve geri bildirim de her zaman alıyorum ceza aldı diye aldı mı almadımı ne kadar dogru orasını bilemem artık

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
dediğine katılıyorum doğru bir report atarsan %80 ihtimalinde yapay zeka cezai işlem uyguluyor hesaba veyahut ticket atarsan %100'e kadar çıkarabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
adamı doğru şekilde raporlarsan yüzsek ihimalle report yer işi adeleti döktülmü bazen kazanan biz olamıyoruz malesef riot bu report sistemini biraz daha geliştirse mükemmel olur herkez allaha kitapa felan sövüyo ve ban yemiyo

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
reportlama sistemi zaten baştan sona hatalı kanka

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
lolün report sisteminde o maçta o an ne olduysa onu rapor ederseniz kesin sonuç elde edersiniz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eskiden ban yediysen dikkatli olman lazımdı sustur all yapıp oyna bir dahakine

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
rapor etmek için ederseniz hibirsey olmaz kanıtlı raporsa banı yer

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Reportlama bencede hatalı ve saçma bir sistem var ama yinede sakin olmak gerek diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
lolün adaleti yok kanka fazla takma lolü saldı rito valoda takılıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
2 sene önce 700 tl yatırdıgım lol hesabı perma yedi hemde 4 pre tarafından replendigim için adamlar allaha söver ben ban yerim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
raporlasam da bu küfürcüler ban yemiyor gerçekten can sıkıcı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bro 14 gün ban son ban ondan sonra yedimmi zaten dönüşü yok bende co kcektim zamanında sinir hastasıyım küfür ettiriyorlar zorla. Ama çözümü çok basit, oyun başında /sustur all çek bak dalgana vallaha ya yazık yoksa kanser olucaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
üzücü olmuş kardeşim geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aga ben arkadaşlarla 5 pre girmiştim oyunu bayağı ta**ağa aldım zaten normal ligimden düşük bir ligde oynuyordum hayatsız gibi kata oynuyorum adamlar beni kesti ez falan yazdılar ben de sinirlendim bunlarla 3v1 atıp kestim bunlar bana sövdü bayağı ben de bunlara sövdüm report attım oyun sonu onlar da bana atmış perma yiyen ben oldum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sadece afk dan attığım reportlardan geri ddönüş alabildim, küfür hakaret ırkçılık bilerek besleme gibi reportlardan hiç ceza geri dönüşü gelmedi, bende küfür kullanıyorum ve ceza yiyeceğimi sanmıyorum. arkadaşım allaha ve aileye küfürden perma ban yedi fakat ben yemem gibi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Aynı durum başıma geldi adam oyun boyu bana küfür etti etti ben en son sinirlenip tek bir hakaret ettim 14 gün ceza aldım sonrasında uslandım biraz bakalım arada dayanamıyorum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka gelen insanların random olup birdaha görme şansımızın düşük olucağını düşünerek oyuna girer girmek all mute atmak lazım yoksa chatleşmekten cidden oyun oynanmıyor emin olun tecrübelerime dayanarak söylüyorum yüksek eloya çıkmanın sırlarından biride chat yapmamak odağı bozmadan oyunu oynamak yada chati sadece bilgi amaçlı kullanmak bence bu senin için deneyim olsun oyunu tekrar oynamayı düşünürsen eğer dediklerimi kesinlikle göz önünde bulundur şunu da ekliyeyim yüksek elodaysan da eğer dodge atmayı unutma dodge atmaktan korkma -15 almaktansa -5 çok daha mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...