keşke raporlayıpta ceza almış oyuncu sayısını görebilsek. her oyun sonu rapor geri bildirimi alıyorum
Çok fazla sınırı aşmadığınız sürece atmıyorlar,bende çok toxiclik yapıyom ama hiç ban yemedim.Sana bildirim gelse bile adamlar direk chat banı yemiyor uyarı alıyorlar.Sonrasında 3 gün chat banı mı ne öyle öyle gidiyor.Büyük ihtimal çoğu uyarı alıyor.Eskiye göre çok daha fazla kişi banlanıyor onuda kaçırmamak gerek ne kadar geç olsada ve yeterli olmasada.Raporladığın kişinin ceza alıp almadığını görememen lolün politikası,veri gizliliği ile alakalı bir konu göremezsiniz yani.
çok zor boş raporlardan çoğu raporu ciddiye almıyorlar raporları trde düzgün atsalar aslında daha düzenli bir sisteme geçilebilirArkadaşlar, bu yeni sistemde küfür hakaret nedeniyle birini reportlayınca bize bildirim geliyor oyuncu cezalandırıldı diye. Gerçekten de ceza alıyor mu? Çünkü ben de sinirlenince çok hakaret ediyorum ve illaki report yiyorumdur ama bir şey olmuyor. Muhtemelen onlara da cezalandırıldı diye bildirim gidiyordur. Riot göz boyamak için yapmıyordur umarım.
sesli küfür hakareti yakalaya bilen bir ban ceza sistemi henüz oluşturulmadı diye biliyorum. Sadece göz boyam
west kore gibi sunucularda bir tık çalışıyor gibi ama oda tam sayılmaz tr sunucusu tamamen riotun boş verdiği umursamadığı bir sunucu ban veya ceza verildiğini hiç düşünmüyorum
Evet ceza atıyor bildirimi gönderiyor ama iste gerçekten atiyor mu acabaLol bu aralar ceza atıyor ama bilmiyorum ben raporlayinca bildirimi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?