- Yasaklandı
-
Banlı Üye
dostum buda 3. parti yazılıma giriyor. sanmıyorum oldugunu olsaydı S3 den berri oynuyorum bende kullanırdım. ben bilmiyorum ama oldugunuda sanmıyorum.Rakibin son göründüğü yeri ormancının kestiği canavarları ejderi baronu vs. totem atılan yerleri öğrenebileceğim herhangi bir 3.parti uygulama var mı
(Onaylı üye olmadığım için sitedekini kullanamıyorum)
3.parti uygulama var mı diye sordum 3.parti yazılıma girdiğini biliyorum zatendostum buda 3. parti yazılıma giriyor. sanmıyorum oldugunu olsaydı S3 den berri oynuyorum bende kullanırdım. ben bilmiyorum ama oldugunuda sanmıyorum.
knk direk scde var özellik geri kalanları devredışı bırak mapte en son görüldüğü yerleri ss atarsınRakibin son göründüğü yeri ormancının kestiği canavarları ejderi baronu vs. totem atılan yerleri öğrenebileceğim herhangi bir 3.parti uygulama var mı
onaylı üye olmaktan başka yolu yok aga info veren bir program sadece kendi jungle ormanınızın infosunu veren blitz tarzı uygulamalar var ama onu ztn kullanıyorsundur herhaldeRakibin son göründüğü yeri ormancının kestiği canavarları ejderi baronu vs. totem atılan yerleri öğrenebileceğim herhangi bir 3.parti uygulama var mı
bu dediğin zaten script hocam orman yaratıklarının ne zaman doğacağını gösteren senpai.gg varRakibin son göründüğü yeri ormancının kestiği canavarları ejderi baronu vs. totem atılan yerleri öğrenebileceğim herhangi bir 3.parti uygulama var mı
Öyle birşey maalesef yok sadece script indirmen lazım görmen için scripte gözüküyor en son hangi orman yaratığını kesmiş kaç saniye önce hangi yerdeydi gibi vs totem falan attığı yerleri ve totemin nereye kadar görüş sağladığınıda gösteriyor scriptRakibin son göründüğü yeri ormancının kestiği canavarları ejderi baronu vs. totem atılan yerleri öğrenebileceğim herhangi bir 3.parti uygulama var mı
Maalesef bu özelliği sadece script içinde bulursun. forumda biraz zaman geçir onaylı üye olup kullanırsın spam mesaj atmamaya dikkat et ama cezalandırılabilirsin.Rakibin son göründüğü yeri ormancının kestiği canavarları ejderi baronu vs. totem atılan yerleri öğrenebileceğim herhangi bir 3.parti uygulama var mı
trackergg var son flash falan pingliyebiliyordun işlevliRakibin son göründüğü yeri ormancının kestiği canavarları ejderi baronu vs. totem atılan yerleri öğrenebileceğim herhangi bir 3.parti uygulama var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?