21 Mar 2024 #1 Mustafa Önkibar M Üye Katılım 22 Eyl 2023 Mesajlar 13 Tepki puanı 1 2 HİZMET YILI Herkese merhaba. ben scriptte ki dodge olayından çok space ile otomatik skill atan birşey arıyorum varmı acaba
Herkese merhaba. ben scriptte ki dodge olayından çok space ile otomatik skill atan birşey arıyorum varmı acaba
Çözüm Jasoelys 21 Mar 2024 Destekleyen her karakterde "Space" basarsan skilleri otomatik atar. Sadece bu şekilde oynayacaksan "K" tuşuna basarak "Evade" kapalı oynayabilirsin.
Destekleyen her karakterde "Space" basarsan skilleri otomatik atar. Sadece bu şekilde oynayacaksan "K" tuşuna basarak "Evade" kapalı oynayabilirsin.
21 Mar 2024 Moderatör #2 Jasoelys 𐱅𐰇𐰼𐰚 Süper Moderator Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 2,284 Çözümler 441 Tepki puanı 1,046 Ödüller 10 3 HİZMET YILI Destekleyen her karakterde "Space" basarsan skilleri otomatik atar. Sadece bu şekilde oynayacaksan "K" tuşuna basarak "Evade" kapalı oynayabilirsin. Oyla 1 Olumsuz oyla Çözüm
Destekleyen her karakterde "Space" basarsan skilleri otomatik atar. Sadece bu şekilde oynayacaksan "K" tuşuna basarak "Evade" kapalı oynayabilirsin.
21 Mar 2024 #3 Piedra38 Azra Polat Seçkin Üye Katılım 20 Haz 2018 Mesajlar 314 Tepki puanı 6 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI sitediki kullanırsan tüm herşeyi kapatıp öyle oynayabilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla