Onaylı Üye
hocam bende katılıyorum çok az banlama hakkıBildiğiniz gibi oyunda her ay yeni şampiyon çıkar şu anda 150 küsür şampiyon var. Ama ban hakkı hala 5, bu sayının 10 olması gerketiğini düşünüyorum çünkü banlanması gereken çok şampiyon var. Sizin fikriniz nedir ?
haklı hocamBence daha fazla ban atılması gereksiz olur. Alt liglerde zaten oynanan şampiyon sayısı az, üst liglerde de zaten meta şampiyonlar banlanıyor. Oyüzden gereksiz olur fazla ban atılması
yok be knk o zaman zed yasuo kata talon kayn teemo garenBildiğiniz gibi oyunda her ay yeni şampiyon çıkar, şu anda 150 küsür şampiyon var ama ban hakkı hâlâ 5. Bu sayının 10 olması gerektiğini düşünüyorum çünkü banlanması gereken çok şampiyon var. Sizin fikriniz nedir?
her maç banlanırlaryok be knk o zaman zed yasuo kata talon kayn teemo garen
bence fazlası gereksiz abartı olur aga ne biliyim yüksek elolarda filanBildiğiniz gibi oyunda her ay yeni şampiyon çıkar, şu anda 150 küsür şampiyon var ama ban hakkı hâlâ 5. Bu sayının 10 olması gerektiğini düşünüyorum çünkü banlanması gereken çok şampiyon var. Sizin fikriniz nedir?
161 karakter olması lazım ama bence 5 dengeliBildiğiniz gibi oyunda her ay yeni şampiyon çıkar, şu anda 150 küsür şampiyon var ama ban hakkı hâlâ 5. Bu sayının 10 olması gerektiğini düşünüyorum çünkü banlanması gereken çok şampiyon var. Sizin fikriniz nedir?
abartma bence o kadarda değil 5 yeterBildiğiniz gibi oyunda her ay yeni şampiyon çıkar, şu anda 150 küsür şampiyon var ama ban hakkı hâlâ 5. Bu sayının 10 olması gerektiğini düşünüyorum çünkü banlanması gereken çok şampiyon var. Sizin fikriniz nedir?
oynayacak hero bulamazsın mesela 5 bütün adcleri banlasalar napıcaksınBildiğiniz gibi oyunda her ay yeni şampiyon çıkar, şu anda 150 küsür şampiyon var ama ban hakkı hâlâ 5. Bu sayının 10 olması gerektiğini düşünüyorum çünkü banlanması gereken çok şampiyon var. Sizin fikriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?