Onaylı Üye
Silersek kesin çözüm olurmu ?kanka ben farketmeden sc den sonra valorant oynadım şuan ban yemedim yedirmez muhtemelen ama sen güvenceye almak istersen scriptin doyalarını sil
hocam büyük ihtimal ban yemezsin ama bence 1 yan hesap aç onla oyuna gir 1 süre oyna duruma göre ban yemezsen geçersinsabah buradaki lol scsini inidrip 3 4 el oynadım. arkada vanguard açıktı. sonra hileyi sildim. şimdi tempi appdatayı da sildim. valo çarım ban yer mi ? eğer yiyecekse ne zaman yer ? böyle ban yer miyim yemez miyim korkusuyla ne kadar beklerim ?
Sıkıntı yaşamazsın brosabah buradaki lol scsini inidrip 3 4 el oynadım. arkada vanguard açıktı. sonra hileyi sildim. şimdi tempi appdatayı da sildim. valo çarım ban yer mi ? eğer yiyecekse ne zaman yer ? böyle ban yer miyim yemez miyim korkusuyla ne kadar beklerim ?
Hocam valoya girmeden önce %temp% klasörünü temizle ve ondan sonra valoya gir lole gireceğin zaman vanguard kapalı olsun valoya gireceğin zaman açarsın bu şekilde yaparsan ban yemezsinsabah buradaki lol scsini inidrip 3 4 el oynadım. arkada vanguard açıktı. sonra hileyi sildim. şimdi tempi appdatayı da sildim. valo çarım ban yer mi ? eğer yiyecekse ne zaman yer ? böyle ban yer miyim yemez miyim korkusuyla ne kadar beklerim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?