- Konuyu başlatan
-
sanada ayrıca teşekkür ederim çok açıklayıcı bir paylaşım oldu sağolasıntopta fiora irelia darius jax sion vayne
midde viktor xerath zed katarina syndra orianna irelia
jungle jarvan4 leesin kindred amumu karthus
botta jinx caitlyn xayah vayne kalista lucian ezreal kaisa kogmaw
support lulu xerath blitzcrank pyke nautilius
Post automatically merged:
forumdan challenger config indir windows arama yerine veya win+r yerine %appdata% yaz enter bas LPRB klasörünü sil indirdiğin LPRB klasörünü at
bunu anlayamadım kardeşim sadece öldürceği kesin olunca mı ulti vuruyor yoksa tüm komboyu muaga adc heroları özellikle iyi ayrıyetten garende iyi tam tek atacağı zaman rye basıyor
aga öleceği zaman vuruyor komboda değil bence öleceği zaman vurması daha iyi zatenbunu anlayamadım kardeşim sadece öldürceği kesin olunca mı ulti vuruyor yoksa tüm komboyu mu
kogmaw, xerath, twitchyani heroları çok iyi bilmediğimden güzel oynancak heroları merak ediyorum
kogmaw al baya iyi taşıyoyani heroları çok iyi bilmediğimden güzel oynancak heroları merak ediyorum
ha o zaman güzel kanka bende komboda direk atıyor sandım kbaga öleceği zaman vuruyor komboda değil bence öleceği zaman vurması daha iyi zaten
sc de olsa kog maw oynayınca içim bi rahat etmiyor kanka yakogmaw al baya iyi taşıyo
kog'maw ezreal xerath çok keyifli.yani heroları çok iyi bilmediğimden güzel oynancak heroları merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?