Onaylı Üye
hacım ligin ne acaba?Merhaba lolde script takımı kurmak istiyorum ve script olan premade arıyorum 50maç attım yaklaşık sadece 5 lose falan var.seri bir şekilde lig kasıyorum Altayf3 adlı hesabı ekleyebilirmisiniz bana ulaşmak için.duo lazım
dia 2 bitirdim şuanki hesap plathacım ligin ne acaba?
2 hesabım var dia ve plathacım ligin ne acaba?
hesaba baktım gold4 gözüküyor flexdia 2 bitirdim şuanki hesap plat
Post automatically merged:
2 hesabım var dia ve plat
CHALLENGER ALTAY adlı hesabım da var ama ordan girmiyorum fazla flex kasıyorum altayf3 dehesaba baktım gold4 gözüküyor flex
yeni girdim ben de hesaba plattı işte şuan gold 4 den başlattı seri kasıyorumhesaba baktım gold4 gözüküyor flex
Merhaba lolde script takımı kurmak istiyorum ve script olan premade arıyorum 50maç attım yaklaşık sadece 5 lose falan var.seri bir şekilde lig kasıyorum Altayf3 adlı hesabı ekleyebilirmisiniz bana ulaşmak için.duo lazım
istek yolladım kanka AĞLAMA İT OĞLU nickimMerhaba lolde script takımı kurmak istiyorum ve script olan premade arıyorum 50maç attım yaklaşık sadece 5 lose falan var.seri bir şekilde lig kasıyorum Altayf3 adlı hesabı ekleyebilirmisiniz bana ulaşmak için.duo lazım
otomatik ayarları kullan kardeşim yoksa ban tabi yersin...hesabın yasaklanmadımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?