Süper Üye
bende artık buna inanmaya başladımsc elo diye bişeyin varlıgından kesinlikle eminim artik riot tüm scleri bir araya toplayip kendi aranızda oynayin diyor bence
karşıma gelen 10 adc den 8 i sc düz
bende artık buna inanmaya başladımsc elo diye bişeyin varlıgından kesinlikle eminim artik riot tüm scleri bir araya toplayip kendi aranızda oynayin diyor bence
bu kadar çok gelmesinin sebebi kaynak kodlarının saldırıya uğraması riot böyle bir olağan durumu açıklamıştıneden bu kadar geldiğini bilmem ama bu bir sorun onaylı üyeden daha yüksek bir seviye ye çıkarılmalı yoksa yakın zamanda gg olcak sc
tek sebebin bu olduğunu düşünmüyorumbu kadar çok gelmesinin sebebi kaynak kodlarının saldırıya uğraması riot böyle bir olağan durumu açıklamıştı
zaten dünya kadar ücretli sc dönüyor ortalıkta parası olan rahstsadece bu sitedeki sc yokki piyasa online
bi ara karşıma 90 euroluk scsi olan adam geldi ezip geçmişti benizaten dünya kadar ücretli sc dönüyor ortalıkta parası olan rahst
malum scbi ara karşıma 90 euroluk scsi olan adam geldi ezip geçmişti beni![]()
hangi heroları oynuyorsun geneldeBenim için hava hoş point click champlerle önüme geleni tokatlıyorum bir de üstüne roam atıp oyunlarını iyice zehir ediyorum oyun sonu zaten birçoğu ağlıyor