Evade'yi neden kapatıp oynuyorsun sorabilir miyim hangi heroları oynuyorum söyleyeyim hemen twitch kalista kai sa trist jinx kog maw ara sıra oynarım bu şekilde yanisc elo diye bişeyin varlıgından kesinlikle eminim artik riot tüm scleri bir araya toplayip kendi aranızda oynayin diyor bence
kanka hangi herolarla tokatliyorsunuz acaba ben genelde evade kapali top lane falan oynuyorum yemiyo artik
evade açık olunca makine oynuyor tamamen keyili gelmiyor bana sadece hard cc acık oynuyorum malp r sine falan flash atiyor. Heroları söylediğin için de teşekkür ederim broEvade'yi neden kapatıp oynuyorsun sorabilir miyim hangi heroları oynuyorum söyleyeyim hemen twitch kalista kai sa trist jinx kog maw ara sıra oynarım bu şekilde yani
Rica ederim evade'yi neden kapalı oynuyorsun diye şu yüzden sordum bazı bilmeyen arkadaşlarımız evade'yi kapatına ban sürelerinin uzadığını düşünüyor da halbuki yok böyle bir şey o açıdan iyi oyunlar bol winler dilerimevade açık olunca makine oynuyor tamamen keyili gelmiyor bana sadece hard cc acık oynuyorum malp r sine falan flash atiyor. Heroları söylediğin için de teşekkür ederim bro![]()