LoL'de script kullanıldığında neden hızlı banlanılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar size belki çok saçma ve basit bir soru olarak gelebilir ama ben merak ediyorum cevabı bilmeme rağmen. Neden script kullandığımız an ban yiyoruz? Bunun bir süreci olmaz mı? Süreçten kastım 1 ay kadar bir sürede detected olması gibi bir şey. Ama bir gün hatta hesabı açar açmaz yediğimiz banlar sistemde o kadar ustalık ile tespit ediliyor ki gurur duyuyorum sebepsizce çünkü adamlar öyle bir sistem yapmışki anında banlatıyorlar. Tabii kastım paralı scler ile değil parasız scler ile. Asıl sorum kimi bir haftada kimi bir günde yiyor bunun süreci, ban yeme kriterleri ve herkeste farklı sürelerde ban yemenin nedenini merak ediyorum :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bana göre normal bir insan değilde makineye kodlamayla vermişler direkt belli olduğu an direkt banlıyor hesabı oyunu açarken belli ayarlarla onu geciktirebiliyorsun diye biliyorum tam hatırlamıyorum ama onları yapınca tam algılamıyor daha geç algılıyor sanırsam ve oyun içinde oynayışın tuş klavye basma olayını da ölçüyorlarsa ondan dolayı da olabilir

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Sistem tarafından detected ediliyor. Zaten fixlenen çoğu hile farkedildiği için değil, artık sistemden banlanıldığı için. Farzı misal pubgm oynuyosun. Hile fixli değilse anca belli edersen ban yersin. Hile fixliyken sadece hileyi 1sn açıp kaparsan bişey yapmasan bile ertesi gün ban yersin. Olay bundan ibaret, sistemyakalıyor

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hileler kodlardan oluşuyor sc de belirli bir yöntemle inject ediliyor ve kodlar lol tarafından detected yani biliniyor sistemde inject ettiğin an diyorki bak bu hile kodu var şuan bilinen bir inject yaptı direk ban ama hileyi kullanan kişi sayısı az olursa ve hile güncellenirse lolün kodları tanıması o kadar zor o yüzden bazı paralı sc ler banlatmıyor uzun süre hatta bazı topluluklar var hileyi max 50 kişiye satıyor fixlenmesin diye ve sürekli güncelleniyor bu sayede o tür hileler asla fixlenmiyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sistem otomatik olarak takip ediyor açıp hemen kapatsan 2 gün sonra ban yersin zaten

x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
3 Nedenden dolayı

1.Hilede kullanılan method zaten detecttir buna son kapı derler biz hile yapımcısıları bu son kapıyı farkedemeyiz çünkü o kapıya kadar olan detectler kendini belli eder ama o belli etmez saklanırlar. Sonra ban dalgası adında bütün kullanıcılar banlanır.
2. Hile anti cheat ekibinin eline geçmiştir analiz edilir , test edilir ve son olarak detect edilir. Hileyi kullanan kişilerin hepsi ayıklanasıya kadar detect log olarak sisteme girilir ve en son hile kullanılamaz anti cheat tarafından engellenir.
3. Oyun loglarından yapay zekayla hileyi ayıklamak bu kişinin kesin hile olduğunu belirtmez ama hile kullanıcısı öyle bir oynarki ben hileyim diye sisteme kendini ele verir bu yüzden bazen farkettirmeden oynamak yapay zekayı kandırmak için en önemli roldür.

Üye
6 HİZMET YILI
sisteme hileyi fixledikten sonra kodluyorlar belliki onun için çat o hileyi sistem tanıdıgı an banı yıyosun

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bunu normal bir insan ban nick olarak yapmıyor kral sistem tarafından otomatik birşey bu

LahmacunPower
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Lol'ün hile koruması bir çok oyunun korumasından daha iyi zaten bu yüzden Yıllık ve günlük olarak çok fazla hesap banlanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...